27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA murit senatorul american John McCain

A murit senatorul american John McCain

Senatorul american John McCain, fost candidat la președinția Statelor Unite, a murit la vârsta de 81 de ani, din cauza unei tumori la creier, transmite mediafax.

Familia lui a anunțat vineri că McCain nu va continua tratamentul pentru cancer cerebral. John McCain fusese diagnosticat cu o tumoare cerebrală agresivă şi era sub tratament din iulie 2017.

John McCain, în vârstă de 81 de ani, a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală agresivă şi este sub tratament din iulie 2017.
McCain s-a retras din viața politică în decembrie 2017. A fost senator de șase ori și desemnat candidat republican la președinția SUA în 2008.
John Mc Cain a fost fiu și nepot de amirali și a luptat ca pilot de avion în timpul răboiului din Vietnam. A fost doborât și a petrecut peste cinci ani ca prizonier de război.
Președintele Donald Trump și-a declarat, într-un mesaj pe Twitter, simpatia și respectul pentru senator și familia sa. Mesaje au mai fost postate de Sarah Palin, care i-a fost parteneră în campania din 2008, Barack Obama, candidat democrat în 2008 și câștigător al alegerilor, precum și fostul vicepreședinte Joe Biden.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS