13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Accident cu 10 victime la Ciuperceni

Gorj: Accident cu 10 victime la Ciuperceni

Mai multe persoane au fost rănite în urmă cu puțin timp într-un accident rutier produs în localitatea  gorjeană Ciuperceni.   Potrivit primelor informații date publicitatii de Inspectoratul de Politie Judetean Gorj, în accident au fost implicate două autoturisme, între care şi un microbuz care transporta mai multe persoane. Polițiştii au început o anchetă.

Un bărbat de 80 ani, din Targu Jiu, care conducea un autoturism pe DN 67 Câlnic, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz cu pasageri, condus regulamentar de un bărbat de 40 ani, dtot din municipiul Targu Jiu. In urma impactului conducătorul autoturismului a intrat în stop cardio-respirator, iar din microbuz au rezultat 5 victime, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, fiind întocmit un dosar penal pt vătămare corporală din culpa.

In zona respectiva s-a activat Planul rosu de interventie, ca urmare a numarului mare de victime, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care sustine ca numarul victimelor accidentate a ajuns la 10, dintre care 5 au fost transportate la spital, pana in acest moment.

Eugen Maruta

UPDATE: 17:15 Barbatul de 80 de ani care a provocat accidentul, din cauza ca a facut infarct la volan, a decedat la spital in urma cu cateva minute.

Eugen Maruta

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS