17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Șase mașini avariate pe Bulevardul Dacia

Craiova: Șase mașini avariate pe Bulevardul Dacia

https://www.youtube.com/watch?v=O1XjLhq3Mr8&feature=youtu.be

Un cititor al Gazetei de Sud ne-a transmis în această după amiază un material filmat pe Bulevardul Dacia din municipiul Craiova, în care se pot vedea mai multe autoturisme avariate și un stâlp de iluminat rupt. Contactați de GdS, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au precizat că accidentul în urma căruia s-au produs pagubele prezentate în imagini a avut loc azi-noapte, când șoferul unui autoturism, a cărui identitate nu este deocamdată cunoscută, a lovit stâlpul de iluminat și a avariat alte șase autoturisme aflate în parcarea de pe Bulevardul Dacia.

(Foto: facebook.com)
(Foto: facebook.com)

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că au făcut verificări la spitalele din municipiul Craiova și au stabilit că nu s-a prezentat nici o persoană care să fi suferit leziuni produse în urma unui accident de circulație.

Polițiștii doljeni au precizat că, potrivit legii, șoferul care a avariat maşinile şi stâlpul are la dispoziţie 24 de ore pentru a se prezenta la Biroul Poliției Rutiere. Dacă nu se prezintă în acest termen, polițiștii vor începe verificări pentru identificarea şoferului vinovat.


Editor: Oana Olaru

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS