Acasă Sport Fotbal UTA – Universitatea Craiova 1-2 | Nistor și Baiaram au făcut ca...

UTA – Universitatea Craiova 1-2 | Nistor și Baiaram au făcut ca Știința să plece cu capul sus de la Arad

Foto: ucv1948.ro

Universitatea Craiova s-a prezentat mult mai bine la Arad comparativ cu ultimele reprezentații și a reușit să se impună cu 2-1 în fața formației UTA, succes în urma căruia a urcat un loc în clasament, până pe 4. Partida disputată duminică, pe stadionul „Francisc Neuman“, a contat pentru etapa a 15-a din Superligă.

Gazdele au deschis scorul rapid, prin Aly Abeid, care a șutat de la 10 metri, după o minge respinsă slab de Nicușor Bancu, în urma unui corner de pe dreapta (’13, 1-0).

Alb-albaștrii au fost la un pas de egalare în minutul 18. Dobrescu a reluat cu capul o centrare a lui Vătăjelu și a fost la un pas de autogol, mingea lovind transversala.

La cabine s-a intrat la egalitate și asta pentru că Dan Nistor i-a centrat perfect, dintr-o lovitură liberă de la 16 metri lateral stânga, lui Ștefan Baiaram, care, nemarcat, a reluat cu capul imparabil de la 5 metri (’45, 1-1).

Știința a preluat conducerea la scurt timp de la reluarea jocului. A fost o pasă de geniu a lui Dan Nistor, pe culoar, pentru Baiaram, care a trimis de la 6 metri pe lângă Iacob, ieșit în întâmpinare (’57, 1-2).

„Leii“ au continuat să atace și au mai fost periculoși prin Markovic (’73), intrat în locul lui Rivaldinho – accidentat.

UTA:

Florin Iacob – Mihai Dobrescu (’86, Claudiu Keșeru), Erico Da Silva, Alex Benga, Aly Abeid – Rareș Pop (’55, Claudiu Negoescu), Juan Cascini, Paul Anton – Philip Otele (’77, Wesley Jobello), Virgiliu Postolachi, Albert Stahl (’56, Idriz Batha).
Antrenor: Ilie Poenaru.

Universitatea Craiova:

Giedrius Arlauskis – Paul Papp, Bogdan Mitrea, Vladimir Screciu – Bogdan Vătăjelu, Alex Crețu (’84, Roguljic), Dan Nistor, Mihai Căpățînă (’66, Alex Mateiu), Nicușor Bancu – Ștefan Baiaram (’66, George Cîmpanu), Rivaldinho (’72, Markovic).
Antrenor: Mirel Rădoi.

Statistică oferită de flashscore.ro

Cartonașe galbene: Anton ’43, ’50, Erico ’88 / Nistor ’30, Papp ’65, Bancu ’81, Roguljic ’90.
Cartonaș roșu: Anton ’50.
Au arbitrat: Andrei Chivulete – Andrei Constantinescu, Imre Bucsi; Florin Andrei.
VAR: Szabolcs Kovacs, Romică Bîrdeș.
Observatori: Zoltan Szekely (CCA), Octavian Goga (LPF).

În runda viitoare, Universitatea Craiova va juca în Ardeal, împotriva formației Sepsi. Disputa de la Sf. Gheorghe va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 21.30.

La rândul său, UTA va juca tot la Arad, duminică, 30 octombrie, de la ora 18.15, împotriva celor de la FC Argeș.

Superliga, etapa 15:

Vineri, 21 octombrie:
Rapid – Farul 1-1

Sâmbătă, 22 octombrie:
Voluntari – Chindia 0-3
FCU – Hermannstadt 1-1

Duminică, 23 octombrie:
Mioveni – Botoșani 0-0
UTA – „U“ Craiova 1-2
ora 21.00: U Cluj – CFR Cluj

Luni, 24 octombrie:
ora 18.15: Petrolul – Argeş
ora 21.00: Sepsi – FCSB

Clasament:

Citește și: Liga 3 / Universitatea II Craiova a plecat cu un punct din „Treapt“ (VIDEO)

Exit mobile version