Acasă Sport Fotbal Universitatea Craiova joacă finala Ligii Elitelor U17

Universitatea Craiova joacă finala Ligii Elitelor U17

Centrul de Copii şi Juniori al clubului Universitatea Craiova a încheiat weekendul cu o calificare în finala Ligii Elitelor U17. Elevii lui Ştefan Florescu şi Bogdan Vrăjitoarea s-au impus categoric duminică, pe stadionul „Aripile“, scor 5-2, în faţa Farului Constanţa, în manşa secundă a semifinalelor. Cum în tur scorul a fost 3-2 pentru „marinari“, „leuţii“ Ştiinţei şi-au câştigat locul în finala competiţiei, unde o vor întâlni pe FCSB (24 mai, la Buftea).

Golurile Universităţii Craiova au fost marcate de Petculescu, Ciolacu (2), Bușa și Mitriță.

VEZI VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI ŞTEFAN FLORESCU, BOGDAN BUŞE ŞI CONSTANTIN CIOLACU!

Echipa de start: Glodean – Pancu, Bușe, Popescu, Ristoiu – Petculescu, Stana, Șantia – Ciolacu, Bușa, Călugărescu. Rezerve: Vancea, Băloi, Luță, Nițu, Burlacu, Vozaru, Mitriță.

Finala mică va opune echipele UTA Arad şi Farul.

Trupa lui Mogoşanu va susţine finala mică la Liga de Tineret

Din păcate, Universitatea Craiova a ratat şansa să lupte pentru titlul de campioană la Liga de Tineret. Puştii lui Daniel Mogoşanu au remizat în meciul tur, la Bucureşti, cu FCSB, 3-3, iar duminică a pierdut, scor 5-6, pe „Aripile“.

Universitatea Craiova: Goga – Gaşpăr, Brăşfăleanu, M. Balaci, Ene, Domnu, Lăpădătescu, Chifa, Ninaci, Barbu. Rezerve: Măluţan – Gîrgel, Cîrpici, Tomşa, Rădulescu, Dan.

Universitatea Craiova o va întâlni în finala mică (26 mai) pe U Cluj. Finala mare va opune echipele FCSB şi Farul (26 mai).

Ştiinţa mai atacă două finale

Universitatea Craiova mai are şansa să lupte pentru titlul de campioană şi la Liga Elitelor U 16, dar şi la U15.
La U16, alb-albaştrii au remizat în Bănie, 2-2, cu FCSB, iar returul semifinalei este programat pe 11 mai. Celălalt loc din finală este disputat de U Cluj şi Sepsi Sfântu Gheorghe.

La U15, tot în semifinale, Universitatea Craiova a pierdut prima bătălie, cea de acasă, scor 3-4, cu CSA Steaua, iar returul este programat în Ghencea pe 11 ani, de la 14.00. În cealaltă semifinală se întâlnesc FCSB şi Farul.

Citeşte şi: Rapid – „U“ Craiova | Alb-albaştrii, obligaţi să scoată puncte din Giuleşti

Exit mobile version