Acasă Local Dolj Craiova: Marian Vasile de la AUR promite taxe şi impozite scăzute şi...

Craiova: Marian Vasile de la AUR promite taxe şi impozite scăzute şi sensuri unice pe toate străzile

Candidatul AUR la Primăria Craiova, Marian Vasile, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă că va reduce la minim taxele şi impozitele craiovenilor şi va elimina traficul aglomerat din oraş instituind sensuri unice şi giratorii, dacă va ieşi primar la alegerile din 9 iunie.

„Am intrat în cursă mânat de frustrarea pe care am simţit-o în ultimii 12 ani în calitate de consilier local în Opoziţie. Frustrarea s-a accentuat în ultimul timp ori de câte ori am văzut cum sunt cheltuiţi bani craiovenilor şi cât de haotic este condus oraşul nostru de actualul primar.

Am decis să candidez tocmai pentru a avea grijă de banii craiovenilor şi au început şi ei să înţeleagă că banii sunt irosiţi. Sunt milioane de euro. Vom reduce aceste cheltuieli inutile. Vom reuşi astfel să scădem taxele şi impozitele. Vom face o dezbatere cu adevărat pe proiectul de buget şi taxe locale mergând până la eliminarea unor taxe, cum este taxa de parcare.

Vom micşora tarifele la utilităţi care sunt exagerate tocmai pentru ca doamna primar să acopere aceste cheltuieli inutile de milioane de euro. Prin reducerea cheltuielilor la anumite regii vom reuşi să mărim salariile, nu ale directorilor şi ale boierimii PSD pusă în funtea regiilor, ci ale oamenilor care întreţin oraşul cu adevărat“, a declarat Marian Vasile.

Marian Vasile vrea sensuri unice pe toate străzile din Craiova

El a precizat că printre primele lucruri pe care le va face ca primar va fi realizarea unui studiu de trafic care să arate cum pot fi instituite sensuri unice pe toate străzile din oraş şi giratorii.

„În felul aceste rezolvăm şi problema parcărilor care se vor amenaja pe banda rămasă liberă(…) Noi conturăm deja bugetul de taxe şi impozite. Vrem majoritate în Consiliul Local. Nu am nevoie de 6 luni ca să ştiu pe unde deschid uşile în primărie.

În primele 3 luni vom face un buget echilibrat, cu taxe scăzute. Sunt foarte multe lucruri simple şi de bun simţ care nu se fac, dar care au un impact mare(…)

Doamna primar a ieşit cu 34% din cei care au votat. Restul au votat alţi contracandidaţi. 70% din craiovenii care se prezintă la vot sunt nemulţumiţi de doamna primar Vasilescu. Ştim ce să facem“, a mai spus candidatul AUR.

CITEŞTE ŞI: Directorul Direcției Energiei din CEO, arestat preventiv

Exit mobile version