Acasă Sport Tenis Tenis de masă / CSS Craiova, medaliat de două ori la CN...

Tenis de masă / CSS Craiova, medaliat de două ori la CN Individual U13

În perioada 24-28 aprilie, la Oderheiu Secuiesc, a avut loc Campionatul National pe Echipe, dar şi CN Individual U13 la tenis de masă. Printre participanţi s-au regăsit şi cinci sportivi de la clubul CSS Craiova. Ei au obtinut rezultate foarte bune, şi anume două medalii de bronz, precum şi un loc V.

Astfel, un prim loc III a fost obţinut la dublu baieti, prin Sasha Marinescu (CSS Craiova, dl prof. Olimpiu Oproiu) – Yanis Toloș (CSM Slatina, antrenorare Andreea Zamfir). De asemenea, a doua medalie de bronz a fost câştigată în proba de dublu mixt, prin Sasha Marinescu (CSS Craiova) – Yarina Trușculescu (CSM Arad, antrenor Cristian Dodean).

În proba de simplu masculin, Sasha Marinescu a obtinut loculul al 5-lea. El a fost eliminat de câştigătorul concursului.

„Acestea sunt primele medalii după 7 ani de tenis ale sportivului Sasha Marinescu. Ar fi putut veni chiar si a treia medalie, dar a fost eliminat de către cel care avea să devină câştigătorul concursului. Sper ca aceste rezultate să îl motiveze pe Sasha, astfel încât în maximum doi ani să fie medaliat şi în proba de simplu. Ne aşteptam la acest rezultat la dublu băieţi, am pregătit de mai mult timp această competiţie alături de cei de la Slatina. Surpriza a venit la dublu mixt, unde nu ne gândeam că putem performa. Ne bucurăm mult pentru rezultat, dar şi pentru reuşita lor“, a declarat Olimpiu Oproiu, pentru GdS.

Citeşte şi: Canotaj / România a făcut spectacol la Szeged! Elisabeta Lipă, mulţumită de evoluţii

Exit mobile version