Acasă Sport Fotbal Astra – „U“ Craiova / Ovidiu Costeşin: Suntem pregătiţi să jucăm mâine...

Astra – „U“ Craiova / Ovidiu Costeşin: Suntem pregătiţi să jucăm mâine seară

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Managerul executiv al Universităţii Craiova, Ovidiu Costeşin, a declarat, astăzi, la finalul Comitetului Executiv al LPF, că formaţia olteană este dispusă să joace mâine, de la ora 18.45, meciul cu Astra Giurgiu, din etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1.

„Noi ne dorim să se joace toate meciurile pe teren. Suntem dispuşi să jucăm cu Astra. Suntem pregătiţi să jucăm şi mâine seară. Suntem la Bucureşti, cazaţi în sudul oraşului, să fim cât mai aproape de Giurgiu dacă e cazul. Nu suntem de acord să jucăm sâmbătă! Regulamentul nu permite acest lucru, având în vedere că luni avem meci (cu CFR Cluj – n.r.) şi ar fi în localităţi diferite. Noi vrem ca toate meciurile să se joace, nu am vrea să fim campioni la ‘masa verde’“, a declarat Ovidiu Costeşin, la ieşirea din sediul LPF.

Mijlocaşul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, meciul cu CS Universitatea Craiova, programat miercuri, de la 21.30, în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, a fost amânat.

Citeşte şi: Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova s-ar putea juca mâine!

Exit mobile version