Acasă Politica National Ionuţ Lupescu, una dintre persoanele testate în sondaje pentru Primăria Capitalei

Ionuţ Lupescu, una dintre persoanele testate în sondaje pentru Primăria Capitalei

Ionuț Lupescu ar putea deveni primarul Bucureștiului!
Ionuț Lupescu ar putea deveni primarul Bucureștiului!

Preşedintele PNL. Nicolae Ciucă, a declarat că fostul fotbalist Ionuţ Lupescu este testat în sondaje de PNL pentru Primăria Capitalei.

Nicolae Ciucă a declarat la Digi24 despre un candidat comun al coaliţiei PNL-PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei că trebuie să fie o persoană agreată de ambele partide pentru a se ajunge la o înţelegere.

”Dacă vom găsi acea persoană care să fie agreată de ambele partide şi să aibă perspectiva că îndeplineşte cerinţele şi aşteptările pe care cetăţenii din Bucureşti le au, cu certitudine ne vom putea înţelege pe acest subiect”.

Despre sondajele pe care PNL le face, Nicolae Ciucă a spus că una dintre persoanele testate în sondaje este Ionuţ Lupescu. ”Am căutat acei oameni care au în spate un background, inclusiv managerial”, a precizat Ciucă, arătând că ”Ionuţ Lupescu a făcut parte din staff-ul UEFA, a gestionat un buget de 5,5 milioane pe an”.

Potrivit lui Nicolae Ciucă, Lupescu ”face parte din generaţia de aur”. ”Eu consider că este o persoană foarte bună pentru a fi testat şi sondat. Vedem ce spun bucureştenii”, a mai arătat liderul liberal. 

Citește și: Prima imagine cu Kate Middleton, după operația abdominală

Exit mobile version