Acasă Actualitate (VIDEO) Olguța Vasilescu, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar:...

(VIDEO) Olguța Vasilescu, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar: „Rămân la Craiova pentru următorii patru ani”

Olguța Vasilescu a declarat astăzi, cu ocazia depunerii candidaturii pentru un nou mandat de primar, că va rămâne edil șef al Craiovei pentru următorii patru ani, dacă va fi votată, în ciuda zvonurilor potrivit cărora ar putea pleca la București pentru o funcție în administrația centrală.

Lansare Olguta Vasilescu, candidatura Primaria Craiova 2024

Olguța Vasilescu a precizat că, în ultimii ani, a fost preocupată doar de ce se întâmplă în Bănie și că politica națională a interesat-o foarte puțin.

Ce a mai spus primarul în funcție despre planurile sale de viitor, despre proiectele neterminate și despre craioveni, puteți urmări în înregistrările de mai jos din conferința la care a participat alături de președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile și stafful de campanie.

A fost o conferință presărată cu intervenții amuzante, dar definitorie pentru ce se va întâmpla cu Bănia într-un posibil al patrulea mandat de primar al Olguței Vasilescu.

Exit mobile version