Acasă Actualitate Liberalii Giugea și Roșca, candidați cu ștampilă la Primăria Craiova și Cj...

Liberalii Giugea și Roșca, candidați cu ștampilă la Primăria Craiova și Cj Dolj. Giugea e supărat că nu a prins locuri de reclamă pe panourile din oraș

Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, a declarat astăzi că liberalii vor oferi craiovenilor schimbarea pe care, spune el, aceștia o așteaptă. Nicolae Giugea și Nicușor Roșca și-au depus oficial candidaturile la alegerile locale.

Stoica a fost prezent la depunerea listelor cu aleși locali ai PNL la Primăria și Consiliul Local Craiova. Șeful liberalilor doljeni a criticat-o pe Olguța Vasilescu, candidatul PSD Craiova la primărie, pentru că a venit la ceremonia de inaugurare a organizării de șantier de la Spitalul Regional.

„Am asistat, ieri, la un moment penibil, ca in 2019. când inaugurăm borduri și machete. Ce treabă are primăria cu spitalul regional? La noi, la Craiova, tinerii pleacă din cauză că nu sunt locuri de muncă bine plătite”, a spus Stoica.

Giugea, supărat pe Olguța că a luat toate panourile din Craiova

Nicolae Giugea, candidatul PNL la primărie, este sigur că liberalii vor obține majoritatea în Consiliul Local și s-a plâns că Olguța Vasilescu a închiriat toate panourile publicitare din oraș, iar el și colegul său candidat la CJ Dolj, Nicușor Roșca, nu mai au loc. Detalii în înrregistrările de mai jos.

Exit mobile version