Acasă Politica National Ciucă: PNL are capacitatea şi forţa sa meargă singur în alegeri

Ciucă: PNL are capacitatea şi forţa sa meargă singur în alegeri

Ciucă: PNL are capacitatea şi forţa sa meargă singur în alegeri

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis luni colegilor în şedinţa Biroului Executiv, că PNL are capacitatea şi forţa sa meargă singur în alegeri.

Împreună cu preşedinţii de filiale, PNL trebuie să îşi stabilească direcţia pentru 2024. El a precizat că, dacă e să facă un construct politic acesta se face printr-un proiect de ţară bine consolidat, agreat. ”Altfel nu avem ce să discutăm”, a spus Ciucă, potrivit unor surse liberale.

Liderul PNL s-a referit în şedinţă la discuţiile privind posibile alianţe pentru anul electoral 2024, el afirmând că în momentul de faţă sunt la guvernare iar aceasta trebuie să reprezinte principala preocupare. Nicolae Ciucă a arătat că împreună cu preşedinţii de filiale, conducerea executivă, partidul trebui să îşi stabilească direcţia pentru 2024. ”Am lăsat deschise toate ipotezele pe care putem lucra. PNL are capacitatea şi forţa sa meargă singur în alegeri. De ce să ne fie teamă? De trei ani suntem la guvernare! Sunt lucruri pe care le-am făcut bine şi altele mai puţin bine”, a spus liderul PNL, potrivit Agerpres..

Realizările guvernătii PNL

El le-a transmis liberalilor să prezinte lucrurile pozitive realizate în guvernare:

  • cele 2000 de şantiere deschise,
  • creşterea economică de 4,7%,
  • cea mai mare absorbţie de fonduri europene.

”Din asta trăim, de ce să ne fie ruşine, de ce să ne fie ruşine sa vorbim cu oamenii? Trebuie partidul mobilizat. Mobilizarea trebuie să plece de la fiecare dintre noi. Trebuie să vedem care ne sunt obiectivele, direcţiile a ce vrem sa facem. Nu neapărat anul viitor, dar după 2024. PNL nu intră într-o alianţă împotriva cuiva. Dacă e să facem un construct politic se face printr-un proiect de ţară bine consolidat, agreat, cum ne dorim. Altfel nu avem ce să discutăm. Avem şi forţa, şi determinarea să mergem pe linia noastră politică”, le-a spus Ciucă celor din conducerea PNL.

Despre situaţia din soondaje, Ciucă a spus că partidul s-a stabilizat între 20-21% şi că trendurile pentru PNL sunt în creştere.

Citește și: Bilanţul cutremurelor din Afganistan a ajuns la 2.400 de morți și 2.000 de răniți

Exit mobile version