Acasă Bani & Afaceri Primarul comunei Brădeşti a primit Premiul de Excelenţă pentru Administraţie Publică

Primarul comunei Brădeşti a primit Premiul de Excelenţă pentru Administraţie Publică

Comuna Brădeşti a devenit, în timpul mandatelor sale, un mic oraş cu iluminat public ecologic, gaze naturale, apă potabilă şi 48 de kilometri de drumuri asfaltate ca la carte. Localitatea şi-a schimbat înfăţişarea sub administrarea sa, beneficiind acum de spaţii verzi, de parcări, de grădiniţe. Ion Răcăreanu a fost desemnat în 2012 cel mai bun primar de comună din România şi în 2013 cel mai bun primar de comună din regiunea Oltenia. Realizările sale numeroase şi importante sunt motivul pentru care primarul Brădeştiului a fost distins anul acesta cu Premiul de Excelenţă în administraţia publică, în cadrul Premiilor „10 pentru Oltenia”. Evenimentul este organizat anual de Academia Internaţională „Mihai Eminescu”, care a desemnat, în cadrul acestei ediţii, personalităţile care şi-au spus cuvântul în domenii variate în anul 2022, precum Medicină, Business, Artă, Administrație publică, Inovații sau Educație.

Vizibil emoţionat, edilul comunei Brădeşti a ţinut să mulţumească, în discursul său, pentru onoranta distincţie şi să menţioneze că se va dedica, la fel ca şi până acum, cu toată pasiunea, pentru a ajuta comunitatea.

„Lucrez de 33 de ani în administraţia publică locală şi de 22 ani conduc comuna Brădeşti. Comunitatea, pentru un om care este ales să o reprezinte, este totul. Lucrurile trebuie rezolvate atunci când trebuie, atunci când oamenii au nevoie de ele. Pe orice cale, prin orice posibilitate, încerc mereu să ajut comunitatea mea. A ajuta necondiţionat, cu dragoste, înseamnă să fii om. Eu ştiu doar că iubesc oamenii, îi respect. Îmi doresc să fiu sănătos ca să mai pot. Sunt foarte emoţionat şi onorat. Vă doresc tuturor Sărbători Fericite, sănătate şi să ne vedem cu bine! Mulţumesc!”, a declarat, în cadrul evenimentului, primarul Ion Răcăreanu.

https://www.gds.ro/wp-content/uploads/2022/12/WhatsApp-Video-2022-12-21-at-09.49.28.mp4

Exit mobile version