Acasă Politica National Congres PNL. Bode: Avem doi ani să coagulăm dreapta pentru lupta electorală

Congres PNL. Bode: Avem doi ani să coagulăm dreapta pentru lupta electorală

Lucian Bode (George Călin Inquam Foto)
Lucian Bode (George Călin Inquam Foto)

Prim-vicepreşedintele PNL Lucian Bode a declarat, la Congresul pentru alegerea noului lider al formațiunii, că partidele care compun actuala Coaliţie de guvernare trebuie să aibă obiective comune, însă Partidul Naţional Liberal are misiunea ca în următorii doi ani să coaguleze forţele politice de dreapta pentru a se pregăti de „lupta electorală”.

În cadrul Congresului extraordinar al PNL desfăşurat la Palatul Parlamentului, Lucian Bode a precizat că PNL este parte a unei Coaliţii de guvernare, iar forţele politice ale acestei alianţe trebuie să aibă obiective comune.

„Suntem parte a unei Coaliţii de guvernare, statut care ne responsabilizează enorm. În democraţiile moderne, guvernare se face şi în cadrul coaliţiilor şi de fiecare dată succesul lor depinde de implicare, seriozitate şi pricepere. Forţele politice care compun Coaliţia trebuie să aibă obiective comune, prin care să pună în centrul preocupărilor interesul cetăţeanului şi al ţării. Suntem credibili în măsura în care nu ne abatem de la aceste principii şi spunem mereu adevărul românilor”, a arătat Bode.

Exit mobile version