Acasă Sport Tenis Ana Bogdan, eşec „dureros“ la Charleston, cu Cocciaretto

Ana Bogdan, eşec „dureros“ la Charleston, cu Cocciaretto

Ana Bogdan s-a oprit în primul tur al „WTA 500” de la Charleston, după ce a pierdut cu scorul de 6-2, 1-6, 6(6)-7 în fața italiencei Elistabetta Cocciaretto (56 WTA).

Aflată pe locul 66 mondial, Ana Bogdan a controlat primul set al partidei cu Elisabetta Cocciaretto. Italianca a început perfect setul al doilea, a condus cu 4-0 și a trimis meciul în decisiv. Deși a condus cu 4-1 și 5-3 în setul al treilea, Ana Bogdan a pierdut trei game-uri consecutive. A ratat, apoi, o minge de meci și s-a ajuns la tiebreak, unde Cocciaretto s-a impus cu scorul de 8-6.

Pentru prezența pe tabloul principal de la Charleston, Ana Bogdan și-a asigurat un cec în valoare de 3.740 de dolari și un singur punct în clasamentul mondial.

Gabriela Lee nu a avut nicio şansă

Ajunsă pe tabloul principal din calificări, românca Gabriela Lee (fostă Talabă) s-a oprit în primul tur. Ashlyn Krueger a trecut de jucătoarea româncă cu scorul de 7-6(0), 6-3.

După un prim set echilibrat s-a ajuns la tiebreak, unde Krueger nu i-a dat nicio șansă româncei: 7-0. Americanca a controlat și setul al doilea, a ratat două mingi de meci, înainte de a încheia partida după o oră și 45 de minute.

Pentru prezența pe tabloul principal, românca și-a asigurat un cec în valoare de 3.740 de dolari și un singur punct în clasamentul mondial.

Citeşte şi: Victoria carierei pentru Jaqueline Cristian! Triumf impresionant în faţa lui Keys

Exit mobile version