Acasă Sport Tenis Bianca Andreescu a cedat în trei seturi duelul cu Kostiuk, de la...

Bianca Andreescu a cedat în trei seturi duelul cu Kostiuk, de la Washington

Bianca Andreescu a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 780.637 de dolari, fiind învinsă în trei seturi, 2-6, 6-3, 7-6 (7/5), de ucraineanca Marta Kostiuk.

Kostiuk a salvat trei mingi de meci în setul decisiv, impunându-se după două ore şi 43 de minute de joc în faţa campioanei de US Open 2019. Ea o va înfrunta în optimi pe Caroline Garcia din Franţa, favorita numărul 2.

Într-un alt meci disputat luni, ucraineanca Elina Svitolina a trecut în două seturi, 7-6 (7/2), 6-4, de belarusa Victoria Azarenka, reeditând astfel victoria obţinută la Wimbledon în faţa fostei nr. 1 mondial. Următoarea adversară a Elinei Svitolina va fi rusoaica Daria Kasatkina, cap de serie numărul 5.

Deţinătoarea trofeului la Washington Citi DC Open, rusoaica Liudmila Samsonova, a trecut fără probleme, cu 6-1, 6-3, de americanca Danielle Collins în meciul de debut, iar în optimi o va înfrunta pe câştigătoarea partidei dintre românca Sorana Cîrstea şi croata Petra Martic.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian a dat lovitura la Praga! Victorie extraordinară cu Bouzkova

Exit mobile version