Acasă Sport Handbal Handbal / Toacsen: „Nu cred că s-a pus problema învingătorului în acest...

Handbal / Toacsen: „Nu cred că s-a pus problema învingătorului în acest joc“

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova a obţinut o victorie importantă miercuri seară, 27-24 cu Tg. Jiu şi a urcat în primele trei echipe din Liga Florilor.

Chiar dacă jocul nu a fost cel dorit, cele trei puncte obţinute l-au mulţumit pe Sorin Toacsen, managerul echipei din Bănie. Acesta este conştient că fetele trebuie să-şi ridice nivelul cât mai repede posibil pentru a emite pretenţii şi a menţionat că pauza competiţională din următoarea perioadă dă un pic peste cap calculele oficialilor.

„Fetele au văzut că aveam o diferenţă confortabilă la pauză, iar apoi nu au mai jucat la turaţie maximă. Nu cred că s-a pus problema învingătorului în acest joc. Am controlat de la început până la sfârşit. Cu bune, cu rele, suntem mulţumiţi de cele trei puncte. Încă nu suntem mulţumiţi de jocul produs de echipă în momentul de faţă, asta e clar. Cu siguranţă vor veni meciuri grele, în care trebuie să ne ridicăm nivelul pentru a câştiga. Vor urma meciuri cu Buzău, Braşov, Cisnădie, deci trebuie să ne prezentăm altfel. Suntem pe podium, ne dorim să rămânem acolo. Vrem să avem rezultate bune, care ne mulţumească atât pe noi, cât şi pe suporterii noştri. Ne dorim, de asemenea, să fim noi acea echipă care controlează clasamentul, în aşa fel încât să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne califica în cupele europene.

Pauza competiţională dă calculele peste cap

Vine o pauză competiţională care nu ne ajută deloc. Avem cinci jucătoare care au plecat la echipele lor naţionale, ceea ce ne împiedică puţin să închegăm mai bine echipa. Avem şi jucătoare care vin după accidentări, iar acum nu stăm prea bine la antrenamente. Trebuie să gestionăm bine situaţia, iar fetele care au rămas la echipă să se menţină într-o formă bună“, a spus Sorin Toacsen, pentru GdS.

Citeşte şi: Handbal / Trei puncte și suntem pe podium! SCMU Craiova, victorie importantă cu Tg. Jiu

Exit mobile version