Acasă Sport Fotbal Radu Drăgușin: „Am crezut cu adevărat în această echipă“

Radu Drăgușin: „Am crezut cu adevărat în această echipă“

Internaţionalul român Radu Drăguşin a explicat pentru presa britanică motivul pentru care a ales-o pe Tottenham Hotspur în dauna mult mai tritratei Bayern Munchen. Fundaşul de 21 de ani, devenit cel mai scump jucător român din istorie, după ce a fost transferat de Spurs, de la Genoa, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, a subliniat ideea că a făcut alegerea corectă.

„Da, a fost alegerea corectă (legat de refuzut pentru Bayern – n.r.). Am semnat cu Tottenham pentru că am simțit că era pasul potrivit pentru mine. Am avut o discuție bună și cu antrenorul. Am aflat că mă doreau de mai multă vreme și nu s-au gândit la mine doar cu o lună înaintea deschiderii ferestrei de mercato. Am crezut cu adevărat în această echipă! Am impresia că este mediul ideal să îmi continui cariera și să progresez pe acest stadion incredibil și lângă colegi minunați. Mă gândesc că echipa și băieții de aici sunt pe o traiectorie bună. Simt că, alăturându-mă lor, mă va ajuta foarte mult. Doar cerul e limita. Sperăm să ajungem cât mai sus în campionat”, a declarat Radu Drăgușin, potrivit The Independent.

Radu Drăgușin a debutat la Tottenham la scurt timp după ce a semnat. El a evoluat în duelul cu Manchester United (2-2), fiind introdus în minutul 85 al partidei de pe „Old Trafford“.

Citeşte şi: Universitatea Craiova l-ar „pasa“ pe Işfan la Petrolul

Exit mobile version