Acasă Sport Tenis Sorana Cîrstea: „Scorul cu Swiatek e destul de dur pentru ce s-a...

Sorana Cîrstea: „Scorul cu Swiatek e destul de dur pentru ce s-a jucat!“

Sorana Cîrstea a pierdut clar în optimile turneului WTA 1000 de la Madrid în fața liderul mondial, Iga Swiatek, 1-6, 1-6 în o oră și 18 minute. La finele partidei, după ce a analizat „la rece“ evoluția sa, Sorana a explicat că nu s-a putut baza pe serviciu. Totodată, a simțit că a avut oportunități pe care nu le-a fructificat și îi pare rău că nu a reușit un rezultat mai bun.

Mi se pare că scorul a fost mult prea dur pentru ce s-a jucat. Am avut multe oportunități. A fost destul de echilibrat meciul, însă din nou cu Iga trebuie ca fiecare șansă să reușești să o iei. Au fost câteva momente în care am simțit că sunt peste ea, dar n-am fructificat ocazia. Multe game-uri la egalitate, unde nu reușeam să finalizez, dar ea este numărul unu pentru pentru un motiv. Însă, din nou, simt că scorul e destul de dur pentru ce s-a jucat.

Returul pe serviciul al doilea a făcut diferența și primul serviciu. Am servit foarte prost astăzi și nu aveam voie, mai ales cu o jucătoare ca Iga. Odată ce eram în punct, simțeam că aveam soluțiile, însă serviciul m-a trădat. Am jucat foarte mult cu al doilea și normal, era mult mai agresivă și atunci de multe ori începem punctele în defensivă. Cred că și eu trebuia să fiu mai agresivă pe al doilea serviciu al ei“, a declarat Sorana Cîrstea, citată de Gsp.

Multă muncă și fără pauză

De luni, însă, urmează antrenamente la foc automat și fără pauză, a mai punctat Cîrstea.

Acum înapoi la treabă, înapoi la antrenamente, trebuie să mă pregătesc în continuare, să lucrăm pe ce n-a funcționat. Probabil vor fi multe servicii și retururi în următoarele zile, dar trebuie să îmi continui treaba. Îmi pare rău, pentru că jucam bine. Nu eram de turul trei, eram, simțeam că pot să fac un rezultat aici. Însă Iga este numărul unu pentru un motiv și e destul de complicat când joacă mai ales cum a jucat astăzi. Și cred că a jucat foarte bine”, a conchis românca.

În continuarea sezonului de zgură, Cîrstea va juca la Roma, iarapoi Strasbourg, înaintea celui de-al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros.

Citește și: Greu să-i reziști! Sorana nu a mișcat în fața lui Swiatek, la Madrid

Exit mobile version