Acasă Sport Fotbal Universitatea Craiova l-ar „pasa“ pe Işfan la Petrolul. Update: clubul a oficializat...

Universitatea Craiova l-ar „pasa“ pe Işfan la Petrolul. Update: clubul a oficializat mutarea

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

UPDATE: Alexandru Işfan a fost împrumutat la Petrolul Ploieşti

Împrumutul lui Alexandru Işfan a fost oficializat astăzi de către oficialii clubului Universitatea Craiova
„OFICIAL | Alexandru Ișfan va evolua la FC Petrolul Ploiești, sub formă de împrumut, până în vara anului 2025“, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Ştiinţei.

Articol iniţial:

Transferat cu surle şi trâmbiţe de la FC Argeş în urmă cu un an, contra sumei de 650.000 de euro, Alexandru Işfan nu a reuşit să se impună la Universitatea Craiova. Evoluţiile lui slabe au făcut ca publicul din Bănie să-şi piardă răbdarea cu el şi să-i conteste valoarea. Acum nici conducătorii nu-l mai vor la echipă şi au motive să regrete transferul.

Işfan a evoluat în doar 27 de meciuri, în 20 a fost titular şi nu a reuşit niciun gol! Asta în ciuda faptului că postul său este de mijlocaş ofensiv.

Sătui să-i acorde şanse, oficialii Ştiinţei au căutat echipe la care să-l împrumute pe Işfan şi să scape de plata unul salariu inutil. Oltenii au fost refuzaţi de U Cluj şi Hermannstadt, dar au reuşit să le atragă atenţia celor de la Petrolul. Astfel, conform Digi Sport, fotbalistul de 23 de ani (1.88 metri) va evolua sub formă de împrumut, timp de un an şi jumătate, la Ploieşti.

Dacă va reuşi să se impună în tricoul „lupilor galbeni“, Alexandru Işfan are şansa de a continua acolo. La finalul împrumutului de la Ploieşti, fotbalistul originar din Mioveni va încheia şi contractul cu Universitatea Craiova.

Alexandru Işfan este evaluat de Transfermarkt la 450.000 de euro.

Citeşte şi: Farul a rămas fără un jucător important înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Exit mobile version