Acasă Sport Fotbal Liga 2 | CSM Slatina a demarat pregătirile

Liga 2 | CSM Slatina a demarat pregătirile

Divizionara secundă CSM Slatina s-a reunit la începutul acestei săptămâni, marţi a efectuat vizita medicală, iar astăzi a dat startul propriu-zis la pregătire. Antrenorul Dan Oprescu a avut la dispoziţie 26 de jucători. Printre aceştia s-au numărat şi câţiva jucători din cadrul propriului centru de copii şi juniori.

Cinci transferuri a realizat gruparea de pe malul Oltului în această iarnă, după cum urmează:

-Robert Riza (fundaş stânga, 24 de ani) a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, Metaloglobus București, Astra Giurgiu, Chindia Târgoviște şi CSC Şelimbăr;

-George Leaţă (mijlocaş ofensiv, 19 ani) s-a mai aflat în lotul echipei CSM Slatina şi în stagiunea trecută.

-Ionuţ Năstăsie (mijlocaş, 32 de ani). Experimentatul mijlocaş a mai evoluat, în decursul carierei, pentru echipe precum FC Hermannstadt, FC Argeş, Viitorul Constanţa, U Cluj şi FCSB. Năstăsie a jucat în ultima perioadă pentru CSC Şelimbăr.

-Sebastian Micu (portar, 22 de ani). Acesta a mai evoluat pentru Rapid, CSM Reşiţa, Campionii FC Argeş şi FC Braşov.

-Florin Bănuţă (portar, 20 de ani). Tânărul goalkeeper vine de la Unirea Bascov. Acesta a mai evoluat pentru CSU Craiova II şi ACSO Filiaşi.

După definitivarea controlului medical, CSM Slatina va parafa o înţelegere şi cu atacantul ugandez Kayondo Mahadi Mahrez. Acesta are 27 de ani şi vine de la CSM Deva. Kayondo se află în România de câţiva ani, iar în trecut a mai evoluat pentru ACS Poli Timişoara, CSC Ghiroda sau CSA Steaua.

La capitolul plecări sunt tot cinci nume

CSM Slatina s-a despărţit în această iarnă de cinci jucători. Este vorba despre mijlocaşii Florin Răsdan, Alin Ţegle şi Raphael Stănescu, fundaşul lateral Alin Pisăru şi atacantul Claudiu Dragu.

Dacă în trecut CSM Slatina efectua negreşit un cantonament montan la Cheile Grădiştei-Fundata, de data aceasta stagiul pregătirii se va desfăşura pe plan local. Va începe pe 22 ianuarie, se va întinde pe 14 zile şi va fi efectuat în cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”.

Programul jocurilor de pregătire:

31 ianuarie: Concordia Chiajna – CSM Slatina
3 februarie: CSM Slatina – CSM Alexandria
7 februarie: joc cu CSA Steaua (locul nu a fost stabilit)
9 februarie: CSM Slatina – Flacăra Horezu
10 februarie: joc cu FC Argeş (locul nu a fost stabilit)
14 februarie: CSM Slatina – ARO Câmpulung
16 februarie: CSM Slatina – ACSO Filiaşi
17 februarie: Chindia Târgovişte – CSM Slatina

Campionatul Ligii 2 se reia pe 24 februarie, cu etapa a 16-a. CSM Slatina (locul 13) o va întâlni pe Corvinul Hunedoara (locul 2), în deplasare.

Citeşte şi: Universitatea Craiova a oficializat cooptarea lui Denil Maldonado

Exit mobile version