Acasă Sport Fotbal Liga 3 / Mario Găman: „Este o serie foarte dificilă, cu 7-8...

Liga 3 / Mario Găman: „Este o serie foarte dificilă, cu 7-8 echipe foarte bune“

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Antrenorul formaţiei CSO Filiaşi, Mario Găman, nu a fost foarte încântat de repartizarea făcută de reprezentanţii FRF la Liga 3. Tehnicianul consideră că seria 6, din care face parte echipa sa, alături de Universitatea II Craiova, CSM Slatina, Vediţa Coloneşti, Petrolul Potcoava, Viitorul Dăeşti, Flacăra Horezu, Minerul Costeşti, Sporting Roşiori şi CSM Alexandria, este cea mai puternică şi echilibrată dintre toate.

„Este o serie pe care noi o cunoaştem. Este o serie foarte dificilă, cu 7-8 echipe foarte bune. Oricine poate să bată pe oricine. Cu spectatori acasă o să fie mai puternice. Ştim bine că şi Roşiori, Alexandria şi Slatina sunt echipe cu spectatori care pun presiune foarte mare. Deci este o serie echilibrată. Mai putem spune asta şi despre Coloneşti şi Potcoava. Şi echipele din Vâlcea, Dăeşti şi Horezu, s-au întărit faţă de anul trecut. Au făcut transferuri bune atât în materie de juniori, cât şi de seniori. Este cea mai echilibrată serie dintre toate! Cred că se va juca pentru calificarea la baraj, la fel ca şi anul trecut, până în ultima etapă“, a declarat Mario Găman, pentru GdS.

„Toate deplasările importante le avem la adversari“

CSO Filiaşi începe campionatul Ligii 3 pe terenul celor de la Viitorul Dăeşti, confruntarea fiind programată pe 28 august, de la ora 18.00. Întrebat despre programul competiţional:
„Programul este ok. Depinde cum îl privim. Trebuie să te gândeşti că vei juca cu toate echipele pretendente la promovare la ele acasă. Mă refer la Dăeşti, Roşiori, Alexandria, Slatina. Deci toate deplasările importante le avem la adversari. Dar, dacă faci acolo lucruri bune, atunci ai un avantaj în retur“.

Până la jocul cu Dăeşti, formaţia doljeană va juca în turul 3 al Cupei României cu Vediţa Coloneşti. Este un meci al orgoliilor, ce va avea loc miercuri, 25 august, de la ora 17.30, la Filiaşi.

„Am văzut tragerea la sorţi. Vediţa este o echipă care a terminat pe primul loc anul trecut. Cu siguranţă şi anul acesta îşi doreşte mai mult. O cunoaştem foarte bine. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să facem totul pas cu pas şi să nu mai repetăm greşelile din meciurile cu ei, dar şi din jocurile celelelate. Singurul lucru care ne-a lipsit anul trecut în unele momente a fost golul. Sper nu mai irosim atât de multe ocazii, să ne sincronizăm mai bine şi să fim mai eficienţi în faţa porţii adverse“, a comentat Mario Găman.

„Suntem pregătiţi“

Mario Găman consideră că formaţia CSO Filiaşi este pregătită pentru bătăliile ce vor urma.

„Nu mai susţinem niciun amical în acest weekend. O să urmăm un plan strict de pregătire, intrăm în ciclul săptămânal premergător celor două jocuri, din Cupă şi campionat. Avem două partide dificile şi sperăm să începem cu dreptul acest sezon. Suntem pregătiţi! Echipa a reacţionat pozitiv la tot ceea ce înseamnă perioada de pregătire. Avem mici probleme medicale, mă refer la Manolache şi Duriţă. Dar sperăm ca săptămâna viitoare să revină şi ei şi, uşor-uşor, să reintre în programul echipei“, a încheiat Mario Găman.

Citeşte şi: Universitatea II Craiova a încheiat seria partidelor amicale cu o remiză

Exit mobile version