Acasă Sport Baschet Baschet / SCMU Craiova a încheiat seria cu Laguna! Urmează semifinalele din...

Baschet / SCMU Craiova a încheiat seria cu Laguna! Urmează semifinalele din play-out

SCMU Craiova a ieșit învingătoare din seria cu Laguna București după doar trei jocuri. Baschetbaliştii olteni au câştigat şi meciul trei cu formaţia din capitală, scor 86-67 şi astfel au acces în faza semifinalelor din play-out-ul Ligii Naţionale. Scorul la general a fost de 3-0 în favoarea Craiovei.

Disputa de la Bucureşti nu a avut istorie. Primul sfert a fost la îndemâna craiovenilor, care îşi asiguraseră, într-o mare parte, deja victoria (23-7). Până la pauza mare, scorul s-a făcut 46-33, iar oltenii şi-au permis să mai reducă cât de cât motoarele. Totuşi, şi pe fondul unei relaxări, elevii lui Yiannaras au continuat să facă spectacol. Alb-albaștrii au pus 19 puncte avans înaintea ultimelor 10 minute ale întâlnirii (67-48). Ultimul sfert a fost echilibrat. Craiova și-a păstrat avantajul, iar la final s-a bucurat de victorie şi calificare după 86-67.

Sam Sessoms a totalizat partida cu 30 de puncte, 9 recuperări și 7 pase decisive. Pavlo Krutous a pus pe tabelă 22 de puncte și 6 recuperări, iar Amedeo Casale a terminat în double-double, cu 18 puncte și 10 recuperări.

Citeşte şi: Baschet (m) / Yiannaras: „Această echipă merită mai mult suport din partea fanilor!“

Exit mobile version