Acasă Sport Baschet Baschet / SCM Craiova ia atitudine după scandalul cu arbitrii din meciul...

Baschet / SCM Craiova ia atitudine după scandalul cu arbitrii din meciul cu Rapid

SCMU Craiova a pierdut, sâmbătă seară, duelul cu Rapid, din Liga Națională, în urma unui coș venit în ultima secundă de joc, iar la final spiritele s-au încins pe parchet. Oltenii au reclamat un fault în atac exact în momentul aruncării decisive, precum și un fault clar al oaspeților cu câteva secunde înainte, dar arbitrii întâlnirii doar au închis ochii și au dat din umeri.

La finalul partidei, chiar dacă deja nu se mai putea face nimic în legătură cu rezultatul final al acestei partide, clubul SCM Craiova a postat un comunicat public prin care explică cele întâmplate, dar și în care prezință 𝐜𝐮𝐦 𝐮𝐧 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐞𝐢 𝐨𝐚𝐬𝐩𝐞𝐭𝐞 𝐢̂𝐥 𝐛𝐫𝐮𝐬𝐜𝐡𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐮𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐣𝐨𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢.

„Nu ne-am bucurat să scriem aceste rânduri, însă trebuie să o facem. În acest sezon, SCM Universitatea Craiova a reprezentat România cu mândrie, iar numele nostru a fost recunoscut în toată Europa. Echipa noastră a ajuns între cele mai bune 16 echipe din FIBA Europe Cup, prestigioasă competiție la nivel european, respectându-ne pe noi, respectând țara, competiția și, bineînțeles, adversarii și arbitrii partidei.

Ei bine, lucrurile acestea nu se întâmplă, culmea, în competiția internă. La meciul contra Rapidului, am urmărit un spectacol grotesc al arbitrilor. Am fost văduviți de un rezultat bun contra unei echipe bune, iar asta se „datorează” reprezentației oferite de arbitrii întâlnirii din Polivalentă.

În imaginile pe care vi le prezentăm, 𝐏𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐨𝐛𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚 𝐜𝐮𝐦 𝐮𝐧 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐞𝐢 𝐨𝐚𝐬𝐩𝐞𝐭𝐞 𝐢̂𝐥 𝐛𝐫𝐮𝐬𝐜𝐡𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐮𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐣𝐨𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢. 𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐍𝐔 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐚𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭 𝐢̂𝐧 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐮𝐧 𝐟𝐞𝐥. Continuăm cu alte imagini video. 𝐋𝐚 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐜𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐮𝐧 𝐛𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐛𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐚𝐥 𝐑𝐚𝐩𝐢𝐝𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐥𝐨𝐯𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐦𝐨𝐝 𝐄𝐕𝐈𝐃𝐄𝐍𝐓 𝐮𝐧 𝐣𝐮𝐜𝐚̆𝐭𝐨𝐫 𝐚𝐥 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞, 𝐢𝐚𝐫 𝐝𝐞𝐜𝐢𝐳𝐢𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐟𝐚𝐯𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐚𝐬𝐩𝐞𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫! 𝐈𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐫𝐛𝐞𝐬𝐜 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐬𝐢𝐧𝐞. 𝐒𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐯𝐢𝐧𝐬̦𝐢 𝐜𝐚̆ 𝐧𝐮 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐚̆ 𝐝𝐮𝐛𝐢𝐢 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐚𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐟𝐚𝐳𝐚̆. 𝐀𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐔𝐋𝐓𝐈𝐌𝐀 𝐅𝐀𝐙𝐀̆ 𝐚 𝐦𝐞𝐜𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐜𝐞𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐝𝐞𝐜𝐢𝐬 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥. Au fost doar câteva lucruri evidențiate, iar, detaliat, vom face o analiză într-un raport pe care îl vom trimite către Federatia Romana de Baschet.

Nu au fost cazuri singulare. Am pierdut printr-o astfel de manieră de arbitraj și la Târgu Mureș, dar și la Pitești. ÎNSĂ, NOI NU vom renunța la luptă și vom continua să reprezentăm țara cu mândrie și la cel mai înalt nivel!“, se arată în comunicatul grupării din Bănie.

VEZI VIDEO CU FAZELE INCRIMINATORII: https://www.facebook.com/SCMCRAIOVA.RO/videos/1048384059897530

Citește și: Baschet / Rapid a câștigat dramatic în Bănie cu un coș în ultima secundă

Exit mobile version