Acasă Sport Fotbal Real Madrid s-a calificat cu emoții în finala Ligii Campionilor

Real Madrid s-a calificat cu emoții în finala Ligii Campionilor

Real Madrid a reușit să se califice în finala Ligii Campionilor, după ce a trecut în semifinale de Bayern Munchen cu scorul general de 4-3. După 2-2 pe „Allianz Arena“, returul de pe „Santiago Bernabeu“, consumat miercuri seară, a fost la fel de încins și a fost câștigat de „galactici“ cu 2-1.

Contrar cursului jocului, cei care au deschis scorul au fost nemții. Alphonso Davies a scăpat în stânga, a pătruns în careu și a șutat puternic cu piciorul drept, cu efect, la colțul din dreapta (’68, 0-1).

„Galacticii“ au marcat rapid, prin Nacho. Golul său a fost anulat just cu ajutorul VAR-ului pe motiv de fault în atac (’73).

Joselu a reaprins meciul, înscriind de la 2 metri, după o minge bâlbâită de Neuer, după un șut al lui Vinicius (’88, 1-1).

Real Madrid a marcat din nou, prin Joselu, care a reluat de la 6 metri o pasă venită din stânga, de la Rudiger (’90, 2-1).

O fază controversată s-a petrecut în minutul 90+12. De Ligt a marcat, dar asistentul de pe acea parte ridicase deja steagul, iar centralul fluierase offside. Nemții au contestat vehement decizia.

Real Madrid:

Lunin – Carvajal, Rudiger, Fernandez, Mendy – Valverde (’81, Joselu), Kroos (’69, Modric), Tchouameni (’70, Camavinga) – Bellingham (’90+10, Militao) – Rodrygo (’81, Diaz), Vinicius. Antrenor: Carlo Ancelotti.

Bayern Munchen:

Neuer – Kimmich, de Ligt, Dier, Mazraoui – Laimer, Pavlovic – Sane (’76, Kim), Musiala (’85, Muller), Gnabry (’27, Davies) – Kane (’85, Choupo-Moting). Antrenor: Thomas Tuchel.

„Galacticii“ se laudă deja cu 14 „urecheate“. O vor întâlni în finală pe Borussia Dortmund, care a trecut de PSG cu 2-0 la „general“.

Finala Ligii Campionilor va avea loc pe 1 iunie, de la ora 22.00, pe stadionul „Wembley“ din Londra.

Citește și: Liga Campionilor | Borussia Dortmund a trecut de PSG și va juca finala

Exit mobile version