Acasă Sport Baschet Baschet / Rapid a câștigat dramatic în Bănie cu un coș în...

Baschet / Rapid a câștigat dramatic în Bănie cu un coș în ultima secundă

Foto: SCM Craiova

SCMU Craiova și Rapid au oferit, sâmbătă seară, un spectacol baschetbalistic în Sala Polivalentă din Bănie, încheiat, din păcate, cu o victorie la limită a bucureștenilor, scor 84-82. Meciul a fost în permanență pe muchie de cuțit, iar câștigătoarea s-a decis chiar în ultima secundă, în urma unei aruncări pe pătrundere. Acesta a fost ultimul meci pentru cele două echipe din prima fază a campionatului.

Echilibru pe tabelă între cele două formații a fost în fiecare sfert, iar norocul a fost cel care a făcut diferența. Totodată, arbitrii întâlnirii au avut mai multe decizii controversate pe tot parcursul partidei, majoritatea împotriva Craiovei, iar la final banca oltenilor a explodat. După un prim act câștigat cu 20-16, craiovenii au cedat la două puncte sfertul secund, iar la vestiare au intrat cu un avantaj de o posesie, scor 41-39.

Final incandescent, oaspeții mai norocoși

Sferturile trei și patru au fost câștigate de Rapid la doar două puncte, dar lupta a fost intensă până în ultimele momente. Acest detaliu a fost demonstrat chiar și de felul în care s-a decis învingătoarea, și anume cu o aruncare pe pătrundere în ultima secundă. Astfel, la final, frustrarea a fost una extrem de mare în tabăra oltenilor, în timp ce bucureștenii au bifat un succes extrem de important.

Chiar dacă a pierdut acest duel, SCMU Craiova tot a izbutit calificarea în TOP 10 din LNBM, iar de săptămâna viitoare se va duela cu alte cinci formații pentru accederea în play-off: CSU Oradea, OHMA Timișoara, Dinamo București, CSO Voluntari și Athletic Constanța. De asemenea, în Top 10 mai sunt calificate și celelalte formații pe care le-am întâlnit deja, și anume UBT Cluj, Rapid București, CSU Sibiu și FC Argeș Pitești.

Citește și: Volei (m) / Misiune îndeplinită! SCMU Craiova se întoarce cu toate punctele de la Suceava

Exit mobile version