Acasă Sport Fotbal – Slătinenii au trecut greu de FC Bihor

Fotbal – Slătinenii au trecut greu de FC Bihor

FC Olt Slatina a avut parte de un meci mult mai greu decât s-a așteptat în compania orădenilor de la FC Bihor, gruparea alb-vișinie impunându-se cu 2-0 în confruntarea de astăzi, de pe stadionul „1 Mai”, din etapa a 20-a a Ligii a II-a, seria 2. Slătinenii au deschis scorul prin Gligor (52), care a executat perfect o lovitură liberă, un corner mai scurt, de pe partea dreaptă, iar Mihai Căpățână a majorat diferența în ultimul minut regulamentar, finalizând cu un șut de la 16 metri un contraatac inițiat de Verdeș și Rogoveanu.

De menționat că arbitrul întâlnirii a anulat câte un gol de fiecare echipă. Primul i-a aparținut lui FC Olt, Vasile Gheorghe a pătruns pe partea stângă, a centrat în fața porții, iar Fâșie a reluat cu capul, însă tușierul de pe acea parte a semnalizat poziție de offside (54). Al doilea a fost al oaspeților (72), Pop a reluat din fața porți o minge ce inițial lovise bara, însă poziția sa nu a fost regulamentară.

FC Olt: Nuno Claro – Anghelina, Fâşie, Gligor, Covalschi (38, Giurcă) – Ignea, V. Gheorghe – Bardu, Fl. Ştefan (73, M. Căpățână), Rogoveanu – Verdeş (90+2, Curtuiuș). Antrenor: Dan Oprescu.
FC Bihor: Fildan – Lețan, Fl. Lazăr, Pascariu, Ţoca – Haş, Bactăr (60, Ember), Fl. Pop, Sorian – Andor (56, Ludușan), Zs. Lukacs (46, Cigan). Antrenor: Călin Cheregi.
Cartonașe galbene: Ștefan / Țoca, Haș, Bactăr.
Au arbitrat: Andrei Lucian Ţiţii – Alexandru Mihăilă, Ramona Doriana Bunget.
În urma acestui rezultat, FC Olt Slatina a rămas pe locul trei în clasament, având 27 de puncte, primele două poziții fiind ocupate de ACS Poli Timișoara (38 de puncte), respectiv Metalul Reșița (36).

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version