Acasă Sport Fotbal – CSU Craiova s-a distrat cu Pakhtakor

Fotbal – CSU Craiova s-a distrat cu Pakhtakor

Kay a reuşit un gol superb cu uzbecii (foto: Alexandru Vîrtosu)
Kay a reuşit un gol superb cu uzbecii (foto: Alexandru Vîrtosu)
Kay a reuşit un gol superb cu uzbecii (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în partida amicală disputată astăzi, în stațiunea Belek – Antalya, în compania echipei Pakhtakor (Uzbekistan). Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 21 prin Kay, care a reluat cu capul, de la șapte metri, o centrare venită din corner, de la Varga. În minutul 39 formația din Bănie a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, după un henț în careu comis de un fundaș advers. Cel care și-a asumat responsabilitatea a fost Varga, dar șutul său a lovit transversala. CSU s-a desprins la două goluri în minutul 55, Andrei Ivan a șutat imparabil, cu stângul, la colțul lung, din marginea careului de 16 metri. Alb-albaștrii au mai ratat o lovitură de pedeapsă prin Băluță, care a nimerit butul din stânga portarului, penaltiul fiind obținut de Varga (’57).

CSU Craiova: Brac – Marcu, Kay, Izvoranu, Sin – Manea (’46, Luciano), Băluță (’59, Ericson), Georgescu (’69, Iuga), Varga – Ivan (’63, Burlacu), Herghelegiu.

Ultimul meci al grupării din Bănie va avea loc miercuri, cu Sheriff Tiraspol.

Mai multe amănunte şi galerie foto, în GdS de mâine.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version