Acasă Sport Karim Boutadjine şi John Ibeh au revenit la antrenamente

Karim Boutadjine şi John Ibeh au revenit la antrenamente

Atacantul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Karim Boutadjine, şi-a reluat antrenamentele sub comanda lui Cristi Pustai, după ce a ratat al doilea stagiu de pregătire susţinut de gorjeni în Antalya. Fotbalistul francez a fost operat de apendicită, medicii recomandând atunci două săptămâni de repaus pentru refacere. Jucătorul a revenit de câteva zile în România, iar, din această săptămână, şi-a reluat locul în echipă, pregătindu-se cot la cot cu colegii săi. „Mă simt bine, operaţia s-a vindecat şi nu mai am dureri şi voi relua antrenamentele. Sper să revin cât mai repede în echipă şi să pot juca din nou“, a spus atacantul din Hexagon, pentru site-ul oficial al grupării oltene.
Karim Boutadjine şi Iulian Mamele au fost singurii jucători care au absentat din cauza unor probleme medicale în cel de-al doilea stagiu de pregătire din Turcia.
Şi John Ibeh şi-a reluat pregătirea alături de echipă în această săptămână. „Medicii mi-au spus că sunt refăcut 100%, am reluat pregătirea şi nu mai simt nici un fel de durere. În prezent, mă simt pregătit să intru pe teren doar o repriză, dar în următoarele săptămâni voi fi 100% apt să joc un meci întreg“, a spus Ibeh.
Nigerianul a continuat antrenamentele la Târgu Jiu şi în perioada în care echipa a fost la Piatra Neamţ, pentru primul meci oficial din acest an. Ibeh a lipsit la o parte din pregătirea din primul stagiu din Antalya, fiind plecat la tratament la o clinică particulară din Germania. Ibeh a revenit la antrenamente în al doilea cantonament, efectuând antrenamente fizice, pentru a reveni rapid la forma optimă. În ultimele zile, inclusiv când colegii săi au avut două zile libere, John Ibeh s-a antrenat mai ales în sala de forţă după programul special pe care i l-a stabilit preparatorul fizic al echipei, Ferenc Bajko.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version