Acasă Sport Scurte ştiri

Scurte ştiri

Mutu, lăudat
Atacantul Adrian Mutu i-a recucerit pe italieni după cele două goluri reuşite duminică, în victoria Fiorentinei de pe teren propriu, cu 3-0, în faţa Cataniei, din cadrul etapei a 28-a din Serie A. „Mutu a adus lumina pe «Franchi»“, a notat firenzeviola.it, care i-a dat nota 8. „Mă aşteptam la reacţia de orgoliu a lui Adrian Mutu. Precum toţi campionii, după o perioadă dificilă face totul pentru a se reabilita“, a comentat antrenorul Sinişa Mihailovic. „Încă nu sunt la 100% din potenţial, dar uşor, uşor îmi revin“, a spus Mutu.

Mourinho, resemnat
În ciuda victoriei obţinute de Real Madrid în deplasare, scor 3-1, cu Racing Santander, în etapa a 27-a din Primera Division, antrenorul Jose Mourinho şi-a cam luat gândul de la titlu. „Nu mă aştept ca Barcelona să facă paşi greşiţi, dar sper să-i învingem acasă. Mă concentrez pe echipa mea şi fac tot posibilul să câştigăm cât mai multe puncte“, a spus Mourinho.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version