Acasă Sport Scurte ştiri

Scurte ştiri

Şahtior a învins pe FC Sion
Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, cu scorul de 4-2 (1-2), formaţia FC Sion, într-un meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Elveţia. Golurile învingătorilor au fost marcate de Carlitus (’18 autogol), Bredun (’51), Bielik (’53) şi Fomin (’55), în timp ce pentru elveţieni au înscris Beto (’27 din penalti) şi Miadinoski (’37). Răzvan Raţ şi Ciprian Marica au fost titulari, fiind înlocuiţi la pauză cu Şevciuk, respectiv Bielik. Următorul meci amical al celor de la Şahtior Doneţk va avea loc astăzi, în Elveţia, cu formaţia Rapid Bucureşti.

Mulţescu vrea să fie turc
Tehnicianul român Gheorghe Mulţescu a fost prezentat oficial, miercuri, la Kahramanmaraşspor şi a recunoscut că a ales să antreneze din nou în Turcia pentru a obţine cetăţenia turcă. Kahramanmaraşspor evoluează în Liga a II-a din Turcia, categoria B. „Am rămas departe de Turcia timp de câţiva ani. Însă am ales din nou această ţară pentru a obţine cetăţenia turcă. Am considerat că echipa cea mai potrivită pentru mine este Kahramanmaraşspor şi am venit în acest oraş. Sper că vom realiza obiectivele acestei formaţii. Am început demersurile pentru a obţine cetăţenie turcă. Acum aştept“, a spus Mulţescu. Gheorghe Mulţescu a mai antrenat în Turcia formaţiile Samsunspor, Kayseri Erciyesspor, Adanaspor, Ankaragucu şi Gaziantepspor, toate din Super Lig, şi este pentru prima dată la conducerea tehnică a unei echipe din al treilea eşalon turcesc.

Marius Niculae cere bani mulţi
Graeme Bennett, directorul sportiv al clubului scoţian Inverness Caledonian Thistle, a dezvăluit că pretenţiile financiare ale atacantului Marius Niculae ar putea fi „greu de satisfăcut“, însă este optimist în privinţa realizării transferului internaţionalului român. „Am discutat cu Marius Niculae, dar pretenţiile sale financiare, bazate pe ceea ce ar putea primi în altă parte, ar putea fi greu de satisfăcut. Vrem să primim cât mai curând un răspuns, oricare ar fi acesta, pentru că este şi un club din Turcia interesat de el. Dacă totul va merge bine, ar putea merge cu noi în cantonamentul din Italia“, a spus Bennett. „Săgeată“ analizează în aceste zile oferta celor de la Inverness şi va lua o decizie după ce va discuta cu familia sa. „Analizează lucrurile, dar sunt optimist“, a completat Bennett. Marius Niculae, care are 26 de ani, este liber de contract după ce în sezonul 2006/2007 a evoluat la formaţia FSV Mainz 05, din Bundesliga. El semnase cu gruparea germană un contract pe un an, cu opţiune de prelungire, însă această clauză nu a fost activată, după ce Mainz a retrogradat în liga secundă.

Exit mobile version