Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

Turneul de tenis de la Umag

Victor Hanescu a pierdut

Tenismenul roman Victor Hanescu a ratat calificarea in semifinalele turneului ATP de la Umag, dotat cu premii in valoare de 400.000 de dolari. Hanescu a fost invins in sferturile de finala, cu scorul de 6-4, 6-4, de tenismenul austriac Jurgen Melzer. Jucatorul roman, care a implinit ieri 21 de ani, va primi din partea organizatorilor competitiei un cec in valoare de 9.940 de dolari si opt puncte ATP. In semifinalele turneului de la Umag s-au inregistrat urmatoarele rezultate: David Ferrer (Spania) – Zeljko Krajan (Croatia) 6-2, 6-1; Carlos Moya (Spania, nr.2) – Jurgen Melzer (Austria) 7-6 (7/1), 6-1.

(M.F.)

Turneul de tenis de la Stuttgart

Andrei Pavel a fost eliminat

Andrei Pavel a ratat calificarea in semifinalele turneului ATP de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare de 500.000 de dolari. Pavel, cap de serie numarul cinci, a pierdut, cu scorul de 6-3, 3-6, 2-6, partida disputata in sferturile de finala cu tenismanul german Lars Burgsmuller. Pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului, jucatorul roman va primi un cec in valoare de 13.200 de dolari si opt puncte ATP. De asemenea, perechea Andrei Pavel / Mansour Bahrami (Romania / Iran), care a beneficiat de un wild-card, a ratat calificarea in semifinalele turneului de dublu de la Stuttgart. Pavel si Bahrami au fost invinsi in sferturile de finala, cu scorul de 7-6 (7/5), 6-3, de cuplul David Adams / Gaston Etlis (Africa de Sud / Argentina), cap de serie numarul doi. In semifinalele turneului de la Stuttgart s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Mikhail Iujnii (Rusia) – Lars Burgasmuller (Germania) 6-3, 4-6, 7-5; Guillermo Canas (Argentina) – Jiri Novak (Cehia) 6-4, 6-0.

(D.B.)

Turneul de tenis de la Amsterdam

Albert Costa, in finala

Principalul favorit al turneului de tenis masculin de la Amsterdam, Albert Costa (Spania), l-a invins in semifinale, cu scorul de 6-4, 6-7 (4/7), 6-3, pe argentinianul Gaston Gaudio. In cealalta semifinala a competitiei de la Amsterdam, care este dotata cu premii in valoare de 381.000 de dolari, Juan Ignacio Chela (Argentina, nr.2) l-a intrecut, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3, pe John Van Lottum (Olanda).

(D.B.)

Exit mobile version