Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

Meciul Gilortul – Electrica Timisoara s-a aminat din nou

Se joaca miercuri, in Valea Rosie

Partida dintre Gilortul Tirgu Carbunesti si Electrica Timisoara, meci aminat din cadrul etapei a 28-a a seriei a cincea a Diviziei C, reprogamat initial pentru astazi, se va juca miercurea viitoare, de la ora 17.00, pe stadionul „Electroputere“ din Craiova. Comitetul Executiv al FRF a respins ieri memoriul gruparii banatene, care solicitase sa ramina in vigoare decizia Comisiei de Disciplina a FRF, care le-a dat meci cistigat la masa verde, cu 3-0. Timisorenii, care se si vazusera invingatori, au anuntat sa nu sint pregatiti sa faca deplasarea astazi in Craiova pentru a juca impotriva gorjenilor. In aceste conditii, FRF a reprogramat partida pentru miercurea viitoare. Daca vor cistiga, cei la Gilortul vor promova in Divizia B, in dauna celor de la Minerul Motru, care ocupa in prezent prima pozitie a clasamentului.

(M.S.)

Barajele pentru promovarea in Divizia D Dolj

Arbitrii se stabilesc miine

Ultimele meciuri ale sezonului din cadrul fotbalului judetean Dolj se vor disputa miine, de la ora 11.00. Este vorba despre meciurile de baraj pentru promovarea in Divizia D, care se vor disputa intr-o singura mansa, pe terenuri neutre. Iata programul barajelor: Avintul Tuglui – Victoria Plenita (se joaca pe stadionul „CFR“ Craiova), SCCF Gioroc – Vinatorul Desa (stadionul Electroputere“ Craiova) si Recolta Urzicuta – Progresul Bailesti (Segarcea). Echipele invingatoare vor evolua in sezonul viitor in Divizia D. Brigazile de arbitri vor fi desemnate miine-dimineata la sediul AJF, prin tragere la sorti.

(M.S.)

Selectionerul roman este dorit de Fulham

Iordanescu ar putea antrena in Anglia

Selectionerul reprezentativei Romaniei, Anghel Iordanescu, ar putea prelua conducerea tehnica a echipei engleze Fulham, care este patronata de miliardarul Mohammed Al-Fayed, informeaza Pro TV. Iordanescu are contract cu Federatia Romana de Fotbal pina in anul 2003. In cazul in care va prelua functia de antrenor al formatiei engleze, Iordanescu va primi 1,5 milioane de dolari pe an, de sase ori mai mult decit primeste ca selectioner al nationalei Romaniei. Echipa Fulham, care va evolua in Cupa UEFA Intertoto, este antrenata in prezent de francezul Jean Tigana. Iordanescu s-a mai aflat in tratative cu Fulham in urma cu trei ani.

(D.B.)

„Briliantul“ va ramine in Italia

AS Roma il curteaza pe Mutu

Conducatorii clubului AS Roma doresc sa-l transfere pe atacantul roman al echipei Hellas Verona, Adrian Mutu, a anuntat, vineri, cotidianuli talian Il Tempo. Gruparea romana s-a aratat dispusa sa-l achizitioneze pe internationalul roman, cu conditia ca acesta sa ramina in coproprietatea ambelor cluburi. Mutu este dorit la AS Roma de antrenorul Fabio Capello. Mutu a fost unul dintre cei mai curtati jucatori de la Verona, iar la inceputul acestui an a fost foarte aproape de un transfer la Juventus Torino, contra sumei de 15 milioane de dolari. Cum presedintele veronezilor, Giambattista Pastorello, nu a dorit sa scada din pret, fiind convins ca la incheierea sezonului va obtine pe atacantul roman o suma mai mare de bani, Mutu a ramas la Verona. Echipa veroneza a avut un retur de campionat dezastruos, retrogradind in Serie B, iar ofertele pentru Adrian Mutu s-au micsorat din punct de vedere financiar. Transferul la AS Roma ar putea fi efectuat, tinindu-se cont de prietenia dintre presedintii celor doua cluburi, Giampattista Pastorello si Franco Sensi.

(D.B.)

Se joaca table in Craiova

Astazi, de la ora 9.00, pe terasa hotelului Parc din Craiova se va disputa editia a treia a Campionatului Municipal de table, competitie inclusa in programul federatiei de specialitate. Cei interesati sa participe la un astfel de concurs sint asteptati la fata locului.

La Tirgu Jiu se desfasoara „Cupa Primariei“ la tenis

Manifestarile prilejuite de Zilele Municipiului Tirgu Jiu includ in aceste zile un turneu de tenis rezervat juniorilor. Intrecerile au debutat joi pe terenurile de zgura din incinta Complexului Sportiv Pandurii si se bucura de participarea a peste 30 de sportivi de la trei categorii de virsta: 8-11 ani, 12-14 ani si 15-18 ani. Organizatorii concursului sint Primaria Municipiului Tirgu Jiu si Directia pentru Tineret si Sport Gorj, coordonatorul actiunii fiind inspectorul DTS, Laurentiu Mindrut. Printre participantii la turneu se numara o serie de sportivi care au cistigat in ultimii ani numeroase turnee nationale si internationale, precum: Ana Maria Radu, Patricia Armengioiu, Andreea Oancea, Irina Bobei si Stefan Pitian. Intrecerile se vor incheia simbata, cistigatorii urmind sa fie rasplatiti cu premii in bani si diplome oferite de organizatori.

(M.P.)

Exit mobile version