Acasă Magazin Vladimir Putin va fi din nou tată de fată

Vladimir Putin va fi din nou tată de fată

Perechea are deja doi copii, dar acum se pregătesc să adauge o fiică la clanul lor, a dezvăluit un cont web actualizat de membrii Kremlinului

Vladimir Putin va avea un alt copil cu iubita sa Alina Kabaeva, fostă campioană la gimnastică, spun surse de la Kremlin , potrivit www.dailystar.co.uk.

În ciuda faptului că are 69 de ani și conduce o invazie brutală a Ucrainei, tiranul ar fi găsit timp să o lase pe iubita Alina Kabaeva însărcinată pentru a treia oară.

Se zvonește că perechea are deja doi copii, dar acum se pregătesc să adauge o fiică la clanul lor, a dezvăluit un cont web actualizat de membrii Kremlinului.

Dar se spune că fostul ofițer KGB este mai puțin încântat de vești și ar fi mormăit: „Am destui copii așa cum sunt și am avut destule fiice cu mult timp în urmă”.

Potrivit unor surse din Kremlin, președintele rus nu este foarte încântat de această veste. „Am deja destui copii, și am făcut destule fiice acum mult timp”, ar fi spus acesta.

Gimnasta Alina Kabaeva este acuzată de mai mult timp că ar avea o familie secretă cu Vladimir Putin, scrie dailystar.co.uk.

În 2015, aceasta ar fi născut un băiat la o clinică privată din Elveția, apoi, patru ani mai târziu, ar fi născut gemeni.

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a fost sancționată de Uniunea Europeană. „Piedicile” puse de Bruxelles.

Vladimir Putin nu a confirmat niciodată câți copii are, însă cele mai cunoscute sunt fiicele sale din căsătoria cu Lyudmila Ocheretnaya: femeia de afaceri Maria Vorotsova (37 de ani) și fosta dansatoare Katerina Tikhonova (35 de ani).

Exit mobile version