Acasă Magazin Retete culinare Ravioli cu carne și sos de portocale

Ravioli cu carne și sos de portocale

Ravioli cu sos de portocale
Ravioli cu sos de portocale

Ingrediente: 700 de g de carne tocată, ulei de măsline, roșii cherry, un morcov, trei sau patru căței de usturoi, o ceapă, busuioc verde, o portocală, două linguri de unt, patru ouă, 300 de g de făină, parmezan, sare, un polonic de apă.

Mod de preparare

Pentru început se toacă în cuburi mici un morcov întreg. Apoi, se toacă mărunt ceapa și se zdrobesc cățeii de usturoi. Toate aceste legume se călesc în ulei de măsline, iar deasupra se adaugă carnea tocată și puțină sare. Atenție! Carnea se gătește foarte bine, astfel încât să nu mai aibă niciun pic de suc. Aceasta trebuie prăjită foarte bine.

După ce a scăzut toată zeama din tigaie, se adaugă roșiile cherry și puțină apă și se lasă să se gătească la foc mic. Între timp, ne putem ocupa de prepararea pastelor. Se adaugă 300 de g de făină într-un castron, deasupra se sparg trei ouă. Acestea se bat bine cu ajutorul unei furculițe, în timp ce încorporăm și făina de pe marginea castronului. După ce am încorporat toată făina, folosim mâinile pentru a obține aluatul.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version