MagazinRetete culinare

Retete culinare

ȘTIRI GdS

Paste integrale cu ton, dovlecei şi rosii

Ingrediente 220 g penne integrale50 ml ulei de măsline1 ceapă mică1 dovlecel (zucchini) mic1/2 ardei gras galben12 roşii cherry mari...

Brioşe cu dovlecel

Ingrediente: dovlecel - 1 bucatăroşii - 2 bucăţioua - 3 bucăţibrânză - 300 gpraf de copt - 1 linguriţăfăină simplă...

Pui la cuptor în stil asiatic

Ingrediente: 100 ml sos de soia20 g ghimbir (proaspăt, răzuit)20 g usturoi granulat75 g mierePiper700 g pulpe de pui (superioare,...

Vinete cu mozzarella în sos de roşii

Ingrediente: 2 vinete250 g mozzarella1 cană de pesmet1 borcan Sos de roşii cu busuiocpătrunjel verde tocat.sare şi piperă Mod de preparare: Spălaţi...

Supă rece de roşii – Gazpacho

Ingrediente 1 kg roşii bine coapte1 castravete de seră1 ardei roşu1 ceapă roşie2 căţei usturoizeama de la 1/2 lămâie1 lingură...

Plăcintă haiducească

Ingrediente (10 porții) 300 ml lapte500 g aluat foitaj200 g ficat de vită sau de porc200 g carne tocată de...

Ghiveci de legume

Ingrediente: 700 g vinete700 g cartofi400 g ceapă400 ml sos de roșii1 ardei gras3 căței de usturoi3-4 fire de țelină1/2...

Chec cu fructe de pădure

INGREDIENTE200 g făină250 g fructe de pădure roşii decongelateun plic praf de copt120 g zahăr tos3 ouăun plic zahar...

Rulouri de vinete în sos marocan

Ingrediente: 2 vinete mari300 g brânză de vaci sau tofu pentru vegetarieni2 căţei de usturoi3 cepe verzi1/2 linguriţă sare Sosul Marocan: 2...

Îngheţată rapidă cu căpşune

Ingrediente:  500 g căpşune congelate;  250 g iaurt; 1 lingură de miere. Mod de preparare Pune căpşunele congelate, iaurtul şi o lingură de miere...