Acasă Magazin Auto E-tron Scooter, trotinetă electrică de la Audi

E-tron Scooter, trotinetă electrică de la Audi

E-tron Scooter, trotinetă electrică de la Audi
E-tron Scooter, trotinetă electrică de la Audi

E-tron Scooter este trotineta electrică care va fi lansată în 2020 de compania bavareză Audi. Trotineta va avea o autonomie de 20 de kilometri și un preț de circa 2.000 de euro, informează automarket.ro

Trotinetele electrice au devenit foarte populare în ultima perioadă în numeroase orașe europene. Acestea au fost considerate o alternativă viabilă pentru a parcurge distanțe scurte.

Prin urmare, nu este o surpriză că producătorii auto tradiționali încep să gândească soluții în acest sens, iar printre ei figurează și Audi. Constructorul german a anunțat că va lansa în 2020 o trotinetă electrică care îmbină funcțiile de scooter și skateboard.

E-tron Scooter este pliabil și are doar 12 kilograme


Noua trotinetă electrică are 12 kilograme, se pliază și permite persoanei care o folosește să aibă o mână liberă pentru a indica schimbarea de direcției. Sistemul de direcție oferă stabilitate și are integrată bateria și sistemul electronic. În același timp beneficiază și de un display pe care este afișată autonomia.

Autonomie de 20 de kilometri și economie a bateriei prin frână hidraulică

Autonomia maximă este de 20 de kilometri și este obținută atunci când energia electrică este recuperată în momentele de frânare, în timp ce frâna hidraulică de picior oferă mai multă siguranță.

Viteza maximă permisă de e-tron Scooter este de 20 km/h, iar dispozitivul beneficiază de lumini LED pentru rularea pe timp de noapte, lumini de zi, lumina pentru situațiile în care utilizatorul da cu spatele și lumina pentru frână.

Producția de serie va începe în cursul anului viitor, iar prețul final pentru utilizatori va fi de circa 2.000 de euro.

Aurelian Marian Soare

Exit mobile version