Acasă Magazin Asemănător lui Clark Kent, un brazilian se transformă accidental în super-erou

Asemănător lui Clark Kent, un brazilian se transformă accidental în super-erou

Brazilianul în vârstă de 36 de ani a devenit viral pe rețelele de socializare

Asemănător lui Clark Kent, un brazilian se transformă accidental în super-erou. Leonardo Muylaert a fost doar un alt profesionist cu maniere blânde, aflat în vacanță cu iubita sa, când brazilianul în vârstă de 36 de ani a devenit viral pe rețelele de socializare datorită unei superputeri neașteptate care i-a schimbat viața: asemănarea sa ciudată cu Superman, potrivit kuwaittimes.com.

Muylaert – un avocat pentru drepturi civile din Brasilia – a fost la coadă la convenția Comic-Con din 2022 din Sao Paulo, când un străin a filmat pe ascuns un videoclip cu el pe telefonul mobil, uimit de asemănarea lui cu starul de film „Superman” Christopher Reeve.

„Mă văd cu Clark Kent?” a întrebat fanul uluit de benzi desenate, într-un clip care a strâns în curând mii de vizualizări pe TikTok – fără ca Muylaert să știe, care nu avea nici măcar un cont de socializare la acea vreme. Săptămâni mai târziu, Muylaert a aflat prin intermediul prietenilor că a devenit o senzație online, numit „Superomul brazilian”.
„A fost amuzant și nebunesc să citesc că atât de mulți oameni cred că arăt ca Superman”, a spus el. Atunci i-a venit o idee. Și-a sous: ia-ți un costum de Superman. A comandat online un costum și a început să călătorească prin Brazilia ca Superman.

Muylaert vizitează spitale, școli și organizații caritabile, pozează cu navetiști la colțul străzilor și, în general, încearcă să fie ceea ce el numește un simbol al bunătății și speranței. Totul este gratuit.

Și-a pus noua persoană pe rețelele de socializare și a devenit în curând o vedetă pe internet. Videoclipurile sale au fost republicate de regizorul „Gardienii Galaxiei” James Gunn, regizorul viitorului film „Superman”.

Fiecare Clark are nevoie de o Lois

Pentru ca magia lui să se întâmple, acest Superman se bazează pe iubita sa super-organizată, Helenise Santos, care se ocupă de agenda lui, filmează videoclipuri pentru conturile sale de socializare și primește constant întrebarea: ești Lois Lane?

Într-o excursie recentă la Institutul Național de Traumatologie și Ortopedie (INTO), un spital public din Rio de Janeiro, Muylaert a vizitat pacienți și s-a pozat pentru selfie-uri, cu personalul încântat să vadă un om de 2,03 metri super-erou în birou.

„Prezența lui pune zâmbetul pe buze tuturor, nu doar pacienților, ci și întregului personal al spitalului. Oferă tuturor o pauză și energie nouă pentru a face față rutinei noastre intense”, a spus coordonatorul cercetării INTO, Rodrigo Cardoso.

Fără costum este un avocat de drepturi civile

Muylaert, care a studiat în Statele Unite cu o bursă de baschet înainte de a-și găsi chemarea super-eroului, a împărțit cadouri copiilor mici de la spital și a filmat amabil videoclipuri pentru copiii și nepoții pacienților vârstnici.

Superman brazilian are un viitor incert. Când nu poartă costumul roșu și albastru, revine la viața normală de avocat specializat în drepturi civile care are nevoie de ochelari de citit pentru a lucra.

„Umple un gol în acea rutină de birou uneori foarte solitară”, a spus el la firma sa de avocatură din Brasilia, purtând costum și cravată și arătând remarcabil ca Clark Kent care stă la biroul lui de la Daily Planet.

„Uneori, în mijlocul orelor lungi și a documentelor, uiți cât de importantă este interacțiunea umană și grija și atenția de care mulți oameni au nevoie. Servirea comunității umple acest gol. Și toate feedback-urile incredibile pe care le-am primit de la oameni de pe rețelele sociale mă motivează să continui.”

Citește și: Garduri pentru zonele verzi și coșuri de gunoi de încă 257.000 de euro la Craiova

Exit mobile version