Acasă Magazin Regele Charles și-a reluat o parte din activitățile publice

Regele Charles și-a reluat o parte din activitățile publice

Regele Charles și-a reluat o parte din activitățile publice
Regele Charles și-a reluat o parte din activitățile publice

Regele Charles al III-lea vizitează marți un centru de luptă contra cancerului. Acesta și-a reluat o parte din activitățile publice. Regele este însoțit de soţia lui, regina Camilla.

Cei doi se vor întâlni aici cu medici și cu pacienți. ”Majestatea Sa regele îşi va relua în curând activităţile publice după o perioadă de tratament şi recuperare, în urma diagnosticului său de cancer”, a anunţat vineri într-un comunicat Palatul Buckingham, conform digi24.ro.

Palatul nu a făcut precizări cu privire la starea sănătăţii regelui

Natura cancerului de care suferă suveranul britanic este în continuare necunoscută. Palatul nu a făcut precizări cu privire la starea sănătăţii regelui. Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a subliniat însă că ”programul de tratament va continua și că medicii sunt suficient de mulţumiţi de progresele realizate până în prezent pentru ca regele să reia câteva angajamente publice”.

Ultima apariţie publică a Regelui Charles a avut loc la 31 martie

Acestea vor fi însă ”adaptate, dacă este necesar, pentru a minimiza riscul cu privire la vindecarea” regelui. Palatul Buckingham anunţa la începutul lui februarie boala regelui, descoperită în timpul unei operaţii de prostată, cu câteva zile mai înainte, şi preciza că suveranul a început un tratament. Ultima sa apariţie publică a avut loc la 31 martie.

După ce a asistat la tradiţionala slujbă religioasă de Paşte, regele a făcut o baie de mulţime, a dat mâna şi a schimbat amabilităţi cu publicul care aştepta în faţa Capelei Saint-Georges, la Windsor, în vestul Londrei.

Citește şi: Londra: Mai mulţi răniţi, după un atac cu o sabie de samurai

Exit mobile version