Acasă Magazin Brian McCardie, actorul „Line of Duty”, a murit la 59 de ani

Brian McCardie, actorul „Line of Duty”, a murit la 59 de ani

Chiar dacă McCardie a apărut în „Line of Duty” doar de câteva ori în primele două sezoane ale emisiunii, performanța sa a fost memorabilă
Chiar dacă McCardie a apărut în „Line of Duty” doar de câteva ori în primele două sezoane ale emisiunii, performanța sa a fost memorabilă

Actorul scoțian Brian McCardie, care l-a interpretat pe Tommy Hunter în serialul BBC „Line of Duty”, a murit duminică, potrivit NBC. Chiar dacă McCardie a apărut în „Line of Duty” doar de câteva ori în primele două sezoane ale emisiunii, performanța sa a fost memorabilă.

Sora lui, Sarah McCardie, a împărtășit vestea într-o postare pe contul ei X. „Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a lui Brian James McCardie (59 de ani), fiu iubit, frate, unchi și prieten drag pentru mulți. Brian a murit brusc acasă, duminică, 28 aprilie. Un actor minunat și pasionat pe scenă și pe ecran, Brian și-a iubit munca și a atins multe vieți și a plecat mult prea devreme”, se arată în postare. „Îl iubim și ne va fi foarte dor de el; te rog să-ți amintești de Brian în gândurile tale. Aranjamentele funerare vor fi anunțate în zilele următoare. Ca familie, am cere intimitate în acest moment.”

Reprezentanța lui McCardie, United Agents, a confirmat moartea într-o postare pe X: „Suntem șocați și atât de profund întristați de vestea tragică a morții subite a lui Brian McCardie. A fost un actor cu un talent atât de mare pe care am avut norocul să-l reprezentăm. Gândurile noastre sunt către familia și prietenii lui în această perioadă dificilă.”

Citește și: Reguli noi pentru accesul pe plajele din Grecia

Exit mobile version