Acasă Bani & Afaceri Altex Romania părăseşte platforma eMag

Altex Romania părăseşte platforma eMag

Altex părăseşte platforma eMag
Altex părăseşte platforma eMag

Altex Romania, compania de electrocasnice, părăsește platforma eMag din cauza comisionelor prea mari impuse, informează wall-street.ro

Creșterea comisioanelor ar putea duce la imposibilitatea companiei Altex de a-si tine promisiunea catre clienti, respectiv, aceea de a oferi cel mai mic pret din Romania la toate produsele.

Altex Romania: trebuie să ne ținem promisiunea față de clienți

De aproape 28 de ani, clientii si-au dovedit fidelitatea fata de Altex, contribuind la intarirea pozitiei de lider al pietei de electro-IT. Altex si-a tinut mereu promisiunea de a contribui la îmbunătățirea vieții clienților. Acestea oferă acces la tehnologie relevantă prin varietatea produselor disponibile la cel mai mic preț din Romania, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenței.

Am luat decizia de a parasi platforma marketplace eMag deoarece in acest moment, cresterea comisioanelor ne fac imposibila respectarea promisiunii de cel mai mic pret din Romania, o promisiune pentru tinerea careia toti angajatii ALTEX depun constant eforturi pentru optimizarea costurilor prin excelenta in operatiuni si prin investitii inteligente in proiecte care cresc eficienta. Toate acestea fac ca ALTEX sa fie o afacere profitabila si sustenabila si ne dau instrumentele care ne ajuta sa ne adaptam modificarilor pietei prin propriile puteri, fara sprijin din partea statului, in timp ce aratam soliditate in afaceri, consecventa si sustenabilitate in crestere si profit si respect fata de promisiunile facute clientilor nosti”, a precizat Florin David, Director E-commerce Altex Romania.

Compania sprijină economia locală prin investiții și parteneriate care susțin comunitățile locale. Numai de la începutul acestui an, Altex a investit peste 10 milioane de euro pentru modernizarea, reamenajarea sau deschiderea de noi magazine. Astfel susțin economia locală prin crearea de noi locuri de muncă.

De la electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia, Altex România şi-a extins în prezent gama de produse având oferte competitive şi pe piaţa de voiaj, sport şi vacanţă, auto, cosmetice-îngrijire personală, bebeluşi-copii sau băuturi calde şi reci (apa, cafea, sucuri, ceai).

Aurelian Marian Soare

Exit mobile version