Acasă Magazin Mai mulţi bani pentru Jennifer Lawrence

Mai mulţi bani pentru Jennifer Lawrence

Actriţa Jennifer Lawrence a primit o mărire considerabilă de salariu pentru a apărea în cea de-a doua parte a francizei „The Hunger Games“, intitulată „The Hunger Games: Catching Fire“, informează contactmusic.com. Primul film a avut încasări globale de 683 de milioane de dolari, în condiţiile unui buget de producţie de 78 de milioane de dolari. Cu toate acestea, Lawrence a primit doar 500.000 de dolari, plus bonusuri din rezultatele la box-office. După renegocierea contractului, ea ar urma să primească zece milioane pentru sequel şi chiar mai mult, în funcţie de succesul filmului. Evident, există posibilitatea ca a treia parte a francizei să-i sporească şi mai mult veniturile.
De altfel, rolul din „The Hunger Games“ i-a adus vedetei şi alte proiecte interesante:  rolul principal din „Winter’s Bonen“, pentru care a fost nominalizată la Oscar, precum şi rolul din „X-Men: First Class“, în care a interpretat rolul lui Mystique şi care va continua, cu siguranţă, în 2014.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version