Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Un britanic plantează flori în gropile de pe străzi

Un britanic pasionat de grădinărit a ales o modalitate originală de a protesta împotriva gropilor apărute în asfaltul de pe străzile Londrei. Potrivit site-ului web.orange.co.uk, Steve Wheen, de 33 de ani, se plimbă prin capitala britanică şi plantează diverse flori de primăvară în gropile pe care le vede pe străzi. Englezul, care foloseşte bicicleta ca mijloc de transport, a început această campanie în semn de protest pentru faptul că autorităţile locale nu au reparat străzile stricate după iarna grea cu care s-au confruntat londonezii.
„Gropile nereparate din străzi sunt un adevărat pericol şi chiar eu era să îmi stric bicicleta din cauza lor. Cum sunt grădinar împătimit, m-am gândit să protestez în acest fel. Plantez flori în gropile mai mici, în speranţa că participanţii la trafic le vor putea ocoli la timp“, a explicat Steve Wheen această iniţiativă. „Dacă florile mele atrag atenţia şoferilor şi le smulg acestora măcar un zâmbet, eu mă declar mulţumit“, a mai spus britanicul.

Mark Owen, înapoi la soţie

Mark Owen, component al trupei britanice Take That, s-a împăcat cu soţia sa, Emma, după ce, de curând, i-a mărturisit acesteia că a înşelat-o de mai multe ori de-a lungul relaţiei. După cum informează site-ul starpulse.com, cântăreţul s-a întors la soţia lui după ce a petrecut o lună într-un centru de reabilitare, unde şi-a vindecat dependenţa de băutură – acesta fiind motivul pe care l-a invocat pentru a-şi justifica infidelitatea. Mark Owen a fost de acord să apeleze la ajutorul unui consilier matrimonial şi chiar i-a sugerat soţiei sale să încerce să mai facă un copil, al treilea, pentru a-şi salva căsnicia.

Naomi Campbell îşi pune pirostriile

Supermodelul Naomi Campbell se pregăteşte de nuntă. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, iubitul celebrului manechin, milionarul rus Vladislav Doronin, a vorbit în public despre planurile lor de căsătorie. Alesul inimii lui Naomi Campbell a anunţat că, probabil, domnişoară de onoare va fi Dasha Zukova, iubita miliardarului rus Roman Abramovici, patronul echipei de fotbal Chelsea. Dasha Zukova este designer vestimentar şi editor la una dintre cele mai importante publicaţii de modă din Rusia, cu care se pare că Naomi Campbell a legat o frumoasă prietenie.
„Nu a fost prea greu să o alegem pe Dasha. Este o prietenă foarte bună, o persoană excepţională şi un designer talentat, aşa că Naomi a ales-o să fie alături de noi în ziua nunţii“, a declarat Vladislav Doronin. Viitorul mire nu a spus nici un cuvânt despre o posibilă dată a nunţii şi nici nu a dezvăluit alte detalii în legătură cu acest eveniment.

Exit mobile version