Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Record de femei gravide

Peste o mie de femei însărcinate s-au adunat sâmbătă la Johannesburg, în Africa de Sud, în încercarea de a stabili un nou record mondial, acela de cel mai mare număr de gravide adunate în acelaşi loc, informează site-ul reuters.it. Evenimentul a fost organizat în timpul unui târg anual dedicat mămicilor şi nou-născuţilor. Ideea stabilirii unui record mondial i-a venit chiar organizatoarei târgului, care a dorit să dea o nouă dimensiune show-ului anual. „Eram un pic preocupaţi să avem atât de multe femei însărcinate în acelaşi loc, dar suntem fericiţi că nici una dintre ele nu a avut probleme“, a declarat unul dintre organizatori. „Ne-am asigurat ca, în cazul în care una dintre mămici ar fi avut probleme, aceasta să poată fi transportată de urgenţă la un spital din apropiere“, a mai spus sursa citată. Pentru a intra în Cartea Recordurilor erau necesare doar o sută de femei, însă evenimentul a atras 1.146 de doamne însărcinate. „Suntem foarte fericiţi că am reuşit să stabilim un record mondial adunând în acelaşi loc atât de multe femei în aşteptarea unui copil“, a mai spus organizatorul evenimentului.

A băut 30 de cafele fără să plătească

Un sud-african se pare că a interpretat greşit anunţul de la intrarea unui local – „Cafea la discreţie pentru preţul uneia“ – şi a băut 30 de ceşti din această băutură. După cum informează site-ul Yahoo!News, atunci când i s-a făcut nota de plată, bărbatul a rupt-o la fugă. „A băut 30 de cafele şi când a trebuit să plătească 92 de cenţi a fugit“, a declarat patroana cafenelei Chez Herbert, Joanne Campbell. Aceasta a alertat poliţia, care a reuşit să-l reţină pe bărbat. „Am vrut doar să mă duc să iau bani de acasă, pentru că nu aveam la mine“, a spus bărbatul, care, după ce a fost însoţit de poliţişti până la domiciliu, a fost nevoit să-şi achite nota de plată.

Audrey Tautou va fi Coco Chanel

Actriţa Audrey Tautou va interpreta rolul celebrei creatoare de modă Coco Chanel, într-un film ce va fi regizat de Anne Fontaine şi care va apărea pe marile ecrane în 2008. După cum informează agenţia italiană de presă Ansa, filmul biografic va prezenta anii de formare ai creatoarei franceze. „Asemănarea dintre ele depăşeşte orice imaginaţie. Tautou mi-a dezvăluit cât de fascinată este de Coco Chanel şi că a avut mereu sentimentul că mai devreme sau mai târziu va avea de-a face cu acest personaj”, a declarat regizoarea Anne Fontaine.

„Dansez pentru tine“ îşi caută concurenţii prin ţară

Echipa emisiunii „Dansez pentru tine“ porneşte în luna iunie în caravană prin şase oraşe din ţară pentru a-si găsi concurenţii pentru sezonul din toamnă al emisiunii care a cucerit România. Oricine îşi poate încerca norocul la preselecţiile „Dansez pentru tine“. Curajoşii visători care vor fi prezenţi la preselecţiile din Bacău (2 iunie), Tulcea (4 iunie), Iaşi (11 iunie), Sibiu (25 iunie), Oradea (27 iunie) şi Târgu Mureş (29 iunie) vor avea parte de o probă de dans şi de câteva minute în care să povestească visul cuiva drag pentru care ar lupta până la epuizare pe ringul de dans. Hotărâtor pentru soarta concurenţilor va fi punctul de vedere al specialiştilor, Mihai Petre, membru al juriului emisiunii şi multicampion naţional la dans sportiv, şi Edi Stancu, coordonatorul baletului emisiunii, care promit exigenţă în evaluarea „visătorilor“. Turneul „Dansez pentru tine“ se intersectează cu cel al lui Ştefan Bănică Jr. Candidaţii la preselecţii trebuie să aibă la ei o fotografie, cartea de identitate şi, în cazul în care sunt minori, un tutore legal alături.

Orlando Bloom – cel mai sexy bărbat al verii 2007

Actorul Orlando Bloom a fost desemnat bărbatul cel mai sexy al verii 2007 de revista In Touch. După cum informează site-ul Yahoo!News, vedeta filmului „Piraţii din Caraibe“ l-a detronat pe Brad Pitt în topul celor mai sexy actori care vor juca în filmele aşteptate să ruleze în cinematografe în această vară, Pitt clasându-se pe poziţia a doua în preferinţele cititorilor revistei americane. Poziţia a treia a topului este ocupată de un personaj mai puţin cunoscut: Scott Speedman. Actorul de 32 de ani a devenit cunoscut, în 2000-2002, pentru prestaţia din serialul „Felicity“, acum anunţându-se ca fiind un pretendent de marcă la cucerirea inimilor cinefililor de sex feminin. Clasamentul este completat de Tyrese Gibson (locul 4), Josh Hartnett (locul 5), Chris Evans (locul 6), Aaron Eckhart (locul 7), Josh Duhamel (locul 8), Matt Damon (locul 9) şi Zac Efron (locul 10).

Exit mobile version