Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Prezervative explozive pentru reprezentantii sexului tare


Satula sa fie maltratata de barbati, Kimberly Lynn Dasilva, din Statele Unite, a ales o metoda originala pentru a se razbuna pentru umilintele suportate. Dupa cum informeaza Tgcom.it, femeia, de profesie chelnerita intr-un club de strip-tease, a expediat pe adresa unui post american de televiziune, precum si pe adresele mai multor localuri de strip-tease scrisori in care pusese prezervative „injectate“ cu explozibil.


Baiat de sase ani, acuzat de hartuire sexuala


Conducerea Scolii Downey din Brockton, Massachusetts, a suspendat un baietel de sase ani pentru hartuire sexuala, informeaza site-ul Cyberpresse.ca. Elevul, din clasa intâi, este acuzat de hartuire sexuala dupa ce a tras de elasticul de la pantalonii unei colege de clasa. Mama baiatului, Berthena Dorinvil, s-a revoltat când a aflat sanctiunea impusa fiului sau. Ea spune ca baiatul are doar sase ani si nu are nici o idee despre ceea ce inseamna hartuire sexuala. Mama a adaugat ca acum baietelul se teme ca va fi luat de politisti, desi nu stie de ce. Potrivit acesteia, copiii se jucau si s-au atins fara sa vrea, asa cum fac toti copiii de vârsta lor. Conducerea scolii a refuzat sa faca vreun comentariu, invocând vârsta elevului.


Lentile de contact pentru suporteri la CM de fotbal


Febra apropiatului Campionat Mondial de fotbal cuprinde incet-incet intreaga Germanie. Dupa cum informeaza Libero.it, ultimul racnet in materie de moda sunt lentilele de contact ce evoca mingea de fotbal sau cele in culorile steagului german. Lentilele colorate nu sunt o noutate. De ceva timp, doritorii au la dispozitie lentile de diverse culori, care le ofera sansa de a avea ochii verzi sau albastri chiar si pentru o seara. De data asta insa, ochii nu se vor infrumuseta pentru a face o cucerire, ci din pura pasiune pentru fotbal. Lentilele pot fi achizitionate din toate magazinele de specialitate din Germania, pentru suma de 45 de euro.


Câstigatorii premiilor Oscar – desemnati de menajere


Cunoscutul actor american Samuel Leroy Jackson a oferit o serie de amanunte picante despre felul in care membrii Academiei Americane de Film desemneaza câstigatorii premiilor Oscar. Dupa cum informeaza Libero.it, actorul, el insusi membru al juriului, spune ca deseori formularul este completat de bucatarul sau menajera juratilor. „Este foarte probabil ca o menajera sa fi vazut mai multe filme decât un membru al Academiei si la fel, probabil, au facut si bucatarul si dadaca. Deseori, ei sunt cei care completeaza formularele. Si când vine momentul sa expedieze votul, incepe secretara sa bifeze categoriile ramase nevotate“, a spus Jackson. Actorul a povestit cum se desfasoara la el operatiunea de votare. „In primul rând, caut pe lista numele prietenilor mei si ii votez. Apoi, ii dau formularul sotiei mele si il completeaza. Ne ducem impreuna sa vedem diferite filme, asa ca ne completam reciproc. Am multa incredere in parerea ei“. Destainuirile lui Jackson nu vor fi prea mult pe placul membrilor Academiei, care au declarat mereu ca formularele sunt completate doar de jurati, fara ajutorul altor persoane.


Jessica Alba – cea mai fierbinte femeie


La scurt timp dupa ce frumoasa actrita Jessica Alba a fost desemnata vedeta hollywoodiana pe care cei mai multi dintre barbati si-ar dori-o alaturi, in urma unui sondaj realizat de AskMen.com, vedeta americana s-a impus intr-un nou clasament, realizat de data aceasta printre cititorii revistei Playboy. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, superba vedeta din „Sun City“ s-a impus drept cea mai „fierbinte“ vedeta, ea devansând in top alte nume de calibru, precum Jamie Pressly, Jenny McCarthy, Halle Berry sau Pamela Anderson. Drept premiu pentru „alegatorii sai“, Alba va aparea pe coperta editiei din luna martie a revistei Playboy.

Exit mobile version