Acasă Local Olt Trei răniţi într-un accident la Caracal

Trei răniţi într-un accident la Caracal

Trei persoane au fost rănite azi noapte într-un accident petrecut pe pe raza municipiului Caracal, după ce autoturismul în care se aflau, urmărit de un echipaj de poliţie, s-a răsturnat. Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui conducător auto. Acesta a refuzat să se conformeze semnalului polițistului rutier, continuându-şi deplasarea. Echipajul rutier a pornit în urmărirea acestuia, conducătorul auto, pe fondul vitezei, pierzând controlul asupra direcției de mers și răsturnandu-se.
În autoturism, pe lângă conducătorul auto, se mai aflau 4 pasageri.
Conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, din comuna Deveselu, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0.62 mg/litru, alcool pur în aerul expirat.
Trei dintre persoanele aflate în maşina răsturnată au fost rănite şi au fost transportate la Spitalul Caracal de către echipaje de la Ambulanţă şi SMURD.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version