Acasă Eveniment Accident mortal la Slătioara. Trafic blocat pe DN 65

Accident mortal la Slătioara. Trafic blocat pe DN 65

Accident mortal la Slătioara
Accident mortal la Slătioara

UPDATE: Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe 29 aprilie a.c., în jurul orei 09:20, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara comunei Slătioara, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la faţa locului.

„Din primele verificări, oamenii legii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Vlădești, județul Vâlcea.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina“, potrivit IPJ Olt.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ştirea iniţială

Traficul rutier pe Drumul Național 65 este blocat, în aceste momente, pe ambele sensuri de deplasare, în comuna Slătioara ca urmare a producerii unui eveniment rutier.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului, potrivit IPJ Olt.

Citeşte şi: Un ambulanțier a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla la volan

Exit mobile version