Acasă Local AUR l-a prezentat pe actorul Mugur Mihăescu, alias Garcea, drept candidatul său...

AUR l-a prezentat pe actorul Mugur Mihăescu, alias Garcea, drept candidatul său pentru președinția CJ Olt

Actorul Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolul „Garcea” din „Vacanța Mare”, și-a depus duminică la Biroul Electoral Olt candidatura pentru președinția Consiliului Județean Olt, relatează Agerpres.

Reprezentanţii AUR Olt au depus duminică şi lista cu 33 de candidaţi ai partidului pentru mandatele de consilieri judeţeni.

AUR este al treilea partid care a depus până acum la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană candidaturi pentru fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean şi pentru mandatele de consilieri judeţeni.

Au mai fost depuse candidaturile reprezentanţilor PSD şi PNL. Candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al CJ Olt este actualul preşedinte, Marius Oprescu, iar candidatul PNL pentru funcţia menţionată este secretarul general al organizaţiei judeţene Olt, Emanuel Oproiu.

Cine este Mugur Mihăescu

Anterior candidaturii la CJ Olt, Mugur Mihăescu a fost anunțat vara trecută drept candidat la europarlamentare, pe locul doi de pe lista AUR. Fostul actor, în prezent om de afaceri, s-a înscris in AUR in 2022.

A întrat inițial în politica în 2011 în Partidul Verde, dar a demisionat după câteva luni. A fost consilier onorific al Gabrielei Firea când era primar al Capitalei. Om de afaceri, el deține două pub-uri în centrul vechi al Captalei si administrează magazinul Muzica. În timpul pandemiei de Covid, Mihăescu a fost unul dintre cei mai vocali opozanți ai vaccinării și a regulilor impuse de autorități.

Mugur Mihăescu a semnat angajament cu Securitatea în 2 iunie 1986 si a primit numele conspirativ „Mihai”.

Exit mobile version