Acasă Local Olt Olt: Prinşi conducând fără permis

Olt: Prinşi conducând fără permis

(Foto: tion.ro)

Polițiștii din Olt au depistat, ieri, în trafic mai multe persoane conducând fără a deține permis de conducere.

Polițiștii din Corabia au depistat un bărbat, de 55 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere.
Tot ieri, pe raza comunei Vişina, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul respectiv, fără a poseda permis de conducere.

Pe raza comunei Mihăeşti, polițiștii au depistat un bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosare penale, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
Totodată, în aceeași zi, polițiștii au depistat în trafic, un bărbat, de 58 de ani, din comuna Brastavățu, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei de domiciliu, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.
Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version