Acasă Local Olt Olt: Accident rutier soldat cu trei răniți pe DJ 677

Olt: Accident rutier soldat cu trei răniți pe DJ 677


Un accident rutier soldat cu trei persoane rănite s-a produs, miercuri-seara, 3 ianuarie 2018, pe DJ 677, la intersecția cu drumul european 574. Două mașini s-au ciocnit, iar în interiorul lor se aflau șase persoane. Conform informațiilor ISU Olt, trei persoane au fost asistate la fața locului de către echipajele medicale sosite în ajutor, un bărbat și o femeie fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Bărbatul transportat la spital, care acuza dureri de umăr, are 28 de ani și este din Râmnicu-Vâlcea, în timp ce a doua persoană este o femeie de 40 ani, din aceeași localitate, care a suferit un traumatism cranio-cerebral. Ambele victime erau conștiente, au mai informat reprezentanții ISU Olt.
Vinovat de accident, au stabilit polițiștii, este un conducător auto în vârstă de 56 ani, din Piatra-Olt, care la un viraj la stânga nu a acordat prioritate de trecere celui de-al doilea autoturism, acroșându-l. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.
Exit mobile version